Gott se vrací do rodného města: Jede oprašovat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gott se vrací do rodného města: Jede oprašovat

Karel Gott
Karel Gott (Martin Hykl, profimedia.cz)

Po čtyřleté pauze způsobené bojem s rakovinou mízních uzlin a dalšími nemocemi se Karel Gott (79) vrací do rodného města! Kvůli chystanému koncertu v Plzni dokonce oprašuje západočeské nářečí.

„Japa se máte, Plzeňácí,“ pozdravil Slavík naposledy město během podzimního turné v roce 2014. Návrat na západ Čech plánoval dva roky poté, ale zabránilo mu v tom onkologické onemocnění. „A tak se vracím do Plzně až letos na podzim a moc se těším. Musím si opět připomenout pár slovíček v západočeském nářečí, abych mezi své spoluobčany zapadl,“ vtipkuje Karel, který vystoupí v místní sportovní hale 17. listopadu.

Chtěl odpočívat

Zpěvák podle informací Aha! původně plánoval, že bude po náročném pracovním jaru na podzim a v zimě více odpočívat. Ale nakonec přece jen přijal nabídku na několik koncertů s hosty. Spolu s ním v Plzni v listopadu vystoupí např. Ilona Csáková (47) nebo Marek Ztracený (33).

 Karel Gott: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
13. 9. 2018 • 11:33

Bohužel k pousmání......Gott je také jž těžce za zenitem, býval dobrý to mu nelze upřít, ale dnes žije jen ze svého jména. Pokud zpívá napřímo je to zcela jiný level, ono přišišlávání /asi nové zuby/ ale i své vlastní písně nedokáže zazpívat jako kdysi, jo stáří, nemoc udělaly své...to si nechce připustit a odejít středem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.