Štaidl opuštěný partnerkou: Zdrhla Míša kvůli dítěti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Štaidl opuštěný partnerkou: Zdrhla Míša kvůli dítěti?

Podobné fotky spokojeného párečku jsou již bohužel minulostí...
Podobné fotky spokojeného párečku jsou již bohužel minulostí... (Aha! – Martin Hykl)

Ladislava Štaidla (73)  po 17 letech vztahu opustila přítelkyně Míša Novotná (43)! Copak za naprosto nečekaným krachem jejich lásky asi vězí?!

„Skončilo to a Láďa to dost špatně nese,“ glosuje událost podle deníku Blesk Štaidlovo nejbližší okolí. A protože si hudebník soukromí přísně střeží a na dotazy médiií nereaguje, nezbývá než dedukovat. Co za náhlým rozchodem s Míšou Novotnou asi stojí? Zahodit společně prožitých 17 let, k tomu už musel být hodně závažný důvod!

Možným důvodem rozkolu může být například Štaidlovo rozhodnutí o "zákazu plození dalších potomků". Muzikant totiž před časem prohlásil, že už si nemíní dělat vlastní pohrobky, že mu tři synové z předchozích vztahů bohatě stačí. Chudák Míša, jejíž biologické hodiny nezadržitelně tikají, tak neměla jinou volbu a bouchla dveřmi.



Přečtěte si
mbmb
16. 8. 2018 • 14:51

zeny po upotrebeni pomlouval ,vytahuje se, ale je to posmevacek ktery jimy pohrda-buran ! at Darina, Jitka, Iveta atd neznamenaly nic ani manzelka No je to nafoukany chudak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.