Šok! Královská rodina tajila potraty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šok! Královská rodina tajila potraty

Královská rodina
Královská rodina (Twitter)

Až nyní vyšla na veřejnost velmi smutná záležitost. Zara Phillipsová (37), vnučka královny Alžběty II., přiznala, že před narozením dcery Leny prodělala dva potraty.

Dcera princezny Anny (67) se svěřila veřejnosti s bolestnou ztrátou, kterou musela přetrpět dokonce dvakrát. Zara Phillipsová má s manželem Mikem Tindallem (39) dceru Miu (2) a nedávno přivítali na svět dcerku Lenu. Před narozením druhého potomka šampionka v parkourových závodech o dvě miminka ale přišla.

„Bylo to moc čerstvé, nedokázala jsem o tom mluvit,“ řekla dle revue.idnes.cz Phillipsová pro britské noviny The Sunday Times. První potrat před světem známá dvojice netajila, druhý se už snažila ututlat. Nyní ale matka vymodlených dcer přemohla emoce a o těžkém období se rozpovídala.

„Nejvíce se o mě v tu dobu staral můj manžel a starší bratr Peter. Rodina mě v tom nenechala samotnou… Záchranou pro nás v tu chvíli byla naše dcera Mia. I když jsme byli oba na dně, ona běhala stále kolem a my jsme si uvědomili, jaký v ní máme poklad,“ řekla první vnučka královny Alžběty II. a její manžel Mike. Neurozeného ragbistu si Zara vzala s požehnáním královny v roce 2011. Ona sama také přišla o titul, protože její matka princezna Anna ji počala s neurozeným olympijským vítězem v jízdě na koni.

 Královský trapas: Trump Alžbětě II. zatarasil cestu, musela kolem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.