Nechutné přiznání Camilly: Proč začala spát s princem Charlesem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Nechutné přiznání Camilly: Proč začala spát s princem Charlesem!

Manželství Charlese a Camilly spěje ke konci.
Manželství Charlese a Camilly spěje ke konci. (Foto: ara)

Každý by od členů britské královské rodiny očekával, že si své soukromí budou velmi pečlivě střežit, odjakživa se snaží vzbuzovat úctu a respekt a jakýkoliv skandál na jejich pověsti zanechá velké důsledky, zvlášť pokud je o skandál sexuální!

S překvapivým odhalením přišla novinářka a spisovatelka Penny Junor. Podle Penny Junor se Camilla poprvé s Charlesem strávila noc z touhy po pomstě, kterou chtěla ublížit svému příteli. Původně tak do následníka trůnu nebyla ani trochu zamilovaná.

Mužem jejího srdce na počátku 70. let byl důstojník Andrew Parker Bowles (77), který byl ovšem dost přelétavý a podvedl ji s princeznou Annou (67). Po zjištění nevěry Camilla zatoužila po pomstě a chtěla svému partnerovi ublížit stejnou měrou.

Camilla si pro uskutečnění své pomsty vybrala člena královské rodiny, Annina bratra, prince Charlese (68). V roce 1971 ho skutečně svedla a zřejmě tím docílila svého. O dva roky později dvojice oslavila svatbu i přesto, že princ Charles byl jejím milencem nadále a postupem času se do dříve pouze mileneckého vztahu přidaly i skutečné city. Dokonce si během hovoru neustále opakovali, jak se milují.

Během jejich mileneckého vztahu se Camilla stala hlavní sokyní princezny Diany (†36) a jedním z důvodu, proč to mezi Charlesem a princeznou Dianou skřípalo. V roce 1989 princezna Diana dokonce svého muže přistihla, jak s Camillou provozuje sex po telefonu. Poté, co se manželství s Dianou definitivně rozpadlo, začali se spolu objevovat i veřejně a v roce 2005 se dokonce vzali.

Eskymáci hekáním odbourali Charlese a Camillu. Vévodkyně smích neukočírovala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.