Tomáš Jeřábek se brzy stane otcem: Povedlo se to za pět minut dvanáct | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tomáš Jeřábek se brzy stane otcem: Povedlo se to za pět minut dvanáct

Tomáš Jeřábek s manželkou Halkou Třešňákovou
Tomáš Jeřábek s manželkou Halkou Třešňákovou (Instagram)

Je v plném pracovním nasazení a kromě natáčení čeká Tomáše Jeřábka (43) i divadelní festival LetníLetná. Avšak ta největší a nejočekávanější událost letošního léta ho teprve čeká. Jeho o tři roky starší manželka HalkaTřešňáková  (46) mu porodí prvního potomka.

Největší událost jeho života se pomalu, ale jistě blíží. Herec se zanedlouho stane pyšným otcem. „Ano, zhruba v polovině srpna čekáme narození potomka a tím je zároveň dáno, že letos ani žádná dovolená u moře nebude. Zkrátka budeme rodit,“ řekl herec magazínu Sedmička.

Jeřábek s partnerkou pohlaví potomka vědí, ale zarytě mlčí. Vzhledem k vysokému věku herce, ale také jeho partnerky, přišlo těhotenství v ten nejvyšší čas. „Dá se říct, že se nám to povedlo za pět minut dvanáct,“ řekl magazínu Sedmička nastávající otec.

Zatímco pro herce to bude první rodičovská zkušenost, jeho manželka roli maminky již jednou vyzkoušenou má. Třešňáková poprvé otěhotněla už v osmnácti letech, z předešlého vztahu má již syna Alana, který se jmenuje po otci Blattný. „Budou od sebe dvacet osm let, což možná vypadá i na zápis do Guinnessovy knihy rekordů,“ svěřil se Jeřábek magazínu Sedmička.



Přečtěte si
mazd
11. 8. 2018 • 13:10

Jaký rekord? To není žádný světoborný rozdíl mezi sourozenci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.