Meghan je těhotná! Co si budoucí maminka striktně nepřeje?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Meghan je těhotná! Co si budoucí maminka striktně nepřeje?!

Harry a Meghan se radují, když jim lékaři potvrdili těhotenství.
Harry a Meghan se radují, když jim lékaři potvrdili těhotenství. (Foto Reuters, Twitter, ČTK, Profimedia.cz)

Spekulovalo se o tom dobré dva měsíce, teď radostnou novinu potvrdil Kensingtonský palác: manželka prince Harryho (34) Meghan (37) je těhotná! Královské miminko by se mělo narodit příští rok na jaře.

Ať už to bude chlapeček, nebo holčička, je takřka jisté, že neusedne na britský trůn. Ten má už dlouho rezervovaný princ Charles (69), dalším na forhontu je jeho syn William (36). Pak následují jeho děti George (5), Charlotte (3) a Louis (5 měs.), šestým v pořadí je právě Harry, což znamená, že jeho a Meghanino miminko se v linii následnictví britského trůnu stane číslem sedm.

16 dnů v Austrálii

Radostná novina včera přiletěla přímo z Kensingtonského paláce. Sotva ryšavý princ s někdejší americkou herečkou přistáli v Austrálii, kam vyrazili na první společnou oficiální zahraniční návštěvu (během 16 dnů zavítají i na Nový Zéland, Fidži a Tongu), objevila se na twitterovém účtu královské rezidence tato větička: „Jejich královské výsosti vévoda a vévodkyně ze Sussexu s radostí oznamují, že vévodkyně ze Sussexu očekává na jaře 2019 dítě.“

Počali ho v létě

Není tedy jasné, v kolikátém měsíci se Meghan nachází, nicméně se dá odtušit, že s Harrym na potomka zadělali během letních prázdnin. Zatímco rodina Williama a Kate se povážlivě rozrůstá, Harry i jeho charismatická choť se rodiči stanou poprvé.

Chůvu zastoupí maminka

Zdroje z okolí zamilovaného páru tvrdí, že Meghan si nehodlá najmout chůvu. O miminko se prý chce starat sama, resp. jí s ním vypomůže její máma Doria Ragland (62). Ta se o tom, že se stane babičkou, očividně dozvěděla už před časem. V Pasadeně totiž před pár dny absolvovala novorozenecký kurz.

Královna to ví díky svatbě

Královnu Alžbětu II. (92) prý Meghan o svém těhotenství informovala v pátek během svatby princezny Eugenie (28) a Jacka Brooksbanka (32).

Kalendář štěstí královské rodiny

23. dubna
Williamovi a Kate se narodilo třetí dítě, princ Louis.

19. května
Princ Harry se oženil s Meghan Markle.

19. září
Lady Gabriella Windsor (37) se zasnoubila s Thomasem Kingstonem, vezmou se na jaře.

12. října
Princezna Eugenie se vdala za Jacka Brooksbanka.

15. října
Kensingtonský palác oznámil, že vévodkyně Meghan je těhotná.

 Harryho Meghan je těhotná: Bříško si pořád kryje! Podívejte se na video!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.