Holení ji málem stálo život! Dana (44) má za sebou 21 operací | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Holení ji málem stálo život! Dana (44) má za sebou 21 operací

Dana si prošla peklem.
Dana si prošla peklem. (Foto: ara)

Dana Sedgewicková (44) z Sheffieldu si prošla peklem! Obyčejné holení se totiž proměnilo v noční můru…

Dana se v okolí intimních partií oholila novým strojkem. Po této proceduře si v rozkroku všimla malého krvavého pupínku, který nijak neřešila. Za pár dní ale začala pociťovat závratě a proto navštívila lékaře, který jí napsal antibiotika. Po několika hodinách ji však našla dcera ležet bez pohybu v posteli a celé nohy měla plné krvavých vyrážek. V nemocnici přišli doktoři na to, že má Dana závažnou infekci, která napadá měkké tkáně. Celé nohy jí zčernali a dokonce začaly hnít.

Žena musela na operaci, kde jí tyto hnijící tkáně byly odstraněny. Během operace však dostala septický šok a neměla ani poloviční šanci na přežití. Lékaři tak museli nechat matku tří dětí v umělém spánku. Po probuzení se dozvěděla, že už nebude nejspíš nikdy chodit. Dana je ale velká bojovnice, a díky své vytrvalosti a opory rodiny, všechno dobře dopadlo. Dana sice musela podstoupit 21 operací na zlepšení vzhledu její kůže, ale žije. Dokonce za pomocí berlí dokáže i chodit.  



Přečtěte si
zamlzena
1. 5. 2017 • 12:01

oslabený organismus někdy reaguje přehnaně citlivě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.