Prachař kvůli tomu nadává Agátě do krav, Žilková teď udělala to samé! Bude pan ministr zuřit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prachař kvůli tomu nadává Agátě do krav, Žilková teď udělala to samé! Bude pan ministr zuřit?

Veronika Žilková si bude nechat vlasy prodlužovat postupně.
Veronika Žilková si bude nechat vlasy prodlužovat postupně. (Foto Aha! – herminapress.cz, Profimedia.cz, ara )

Modelka Agáta Prachařová (28) na jaře přiznala, že jí její manžel Jakub nadává docela často do krav. Je to hlavně kvůli jeho nelibosti k umělým kadeřím, kterými si bývalá rebelka prodlužuje těch pár přírodních vlasů, které jí na namáhané lebce zbyly. Teď se podobné procedury zúčastnila i její matka Veronika Žilková (52). Bude doma dusno?

„Ty krávo s umělýma vlasama!“ Tohle na Agátu má během největších hádek řvát mírumilovně vyhlížející Jakub. „A já mu to vracím tak, že řvu, že je prcek, ať si na mě nevyskakuje, když na mě nedosáhne,“ popsala dále maminka malého Kryšpína domácí soužití.

Teď se ale do podobných kosmetických změn vrhá i její matka Veronika Žilková a navíc se toho pekelně bojí! Proč? „Mám z toho strašný strach, nesnesu ani prstýnky a náušnice, tak ještě nějaký cizí vlasy... Ale jsou evropský, tak si pořád říkám, kde běhá ta chudák holka bez vlasů. Nějaká plešatá, která mi je věnovala. Ale je to lepší, než věnovat játra třeba,“ svěřila se ve VIP zprávách během procedury herečka. A změnu musela podstoupit právě kvůli nové roli v připravovaném seriálu Všechny moje lásky. V něm má působit jako křehká žena a postupně prodlužované a vlnité blond vlasy mají tento dojem umocnit. Zatím tedy Žilková podstoupila jenom lehké zhuštění, další prodloužení bude následovat postupně. Bude mít kvůli tomu doma s panem ministrem Stropnickým taky tak veselo, jako má Adéla se svým Kubou?

 



Přečtěte si
pauly007@...
26. 11. 2016 • 18:06

bum bác vidím že příspěvky se vesele mažou v naší české demokracii a paní ministová to je jiné číslo co dítě to talent,kdyby tak prozradila jsk se to dělá?

mazanykralicek
29. 7. 2014 • 11:55

A Vy myslíte, že v krátkých vlasech by ten krk nebyl vidět ? Vynikl by ještě víc a byla by tuctová. Takhle je alespoň moderní. Mě se to líbí dlouhé vlasy v jakémkoliv věku. Proč ne ?

beladona
28. 7. 2014 • 22:29

co je to za blábol?

beladona
28. 7. 2014 • 22:25

Havlová taky není arbitr elegance a kdyby měla poradkyně jak se patří, dávno by si dovolily jí do očí říct, že když má kraťoučkej krk, tak dlouhý vlasy ne.No a Veškrnová nikdy vkus neměla a tak sama si neporadí.

beladona
28. 7. 2014 • 22:23

no tvář má samou vrásku a s tou štíhlostí pomalu - ona sama tvrdí, že se celý život nenajedla.Chce být hubená, ale je kostnatá jak chlap a když vezmu tu oplzlou hantýrku a obočí a la Brežněv ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.