Paní ministrová Veronika Žilková: Vysmívá se nezaměstnaným ženám?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Paní ministrová Veronika Žilková: Vysmívá se nezaměstnaným ženám?!

Veronika Žilková
Veronika Žilková (Foto herminapress.cz, ara)

Herečka Veronika Žilková (52) si během ministrování svého manžela Martina Stropnického začíná čím dál tím víc uvědomovat palčivé sociální problémy kolem sebe. To ji vede k tomu, že bude nejspíše kandidovat v komunálních volbách. Kromě toho stihla promluvit i o nezaměstnanosti.

Spojit téma seriálu a nezaměstnanosti starších žen dokáže snad jenom Veronika Žilková. V rámci propagace seriálu Všechny moje lásky promluvila o své nové postavy a rovnou to spojila s problémy ohledně hledání práce.

„Hraju vdovu, což je fajn, protože nemám žádného manžela, kterému bych musela vařit večeři. Je úžasné, že Primě tolik záleží na divačkách, že vymyslela seriál pro ženy nad padesát let. Zatímco například na pracovním úřadě jsou ženy tohoto věku v podstatě odepsané,“ zavtipkovala Žilková na stránkách Super.cz.

Než se ale dostane k tomu, mohla pomoci nezaměstnaným ženám, chce zvládnout skromnější cíle. "Já nemám žádné politické ambice, ale záleží mi na mé vesnici. Mám občanské a mateřské ambice, to je můj volební program. Jde mi o to, aby byly v ulicích mé čtvrti retardéry a auta tudy nejezdila sto dvaceti kilometrovou rychlostí. A o to, aby sběrné suroviny neměly otevřeno jen dopoledne a lidé neházeli odpadky všude kolem," říká nespokojeně o tom, jak to funguje v jejím milovaném Suchdole.



Přečtěte si
ivanak
9. 9. 2016 • 14:23

Je to holt paní moudra.Vykládala,jak se musí starat o maminku a o tchyni.Moc dlouho jí to nevydrželo.To,že starší ročníky nemají práci je pravda,ale myslim si,že jí to teda natrápí.Oni jen dobře vědí na jakou notu zahrát,aby jim lidi skočili na lep zase.

freezeme
2. 9. 2014 • 22:16

vidí, jak to Stropnickému sype, tak se bude s r át dio politiky

avena1
2. 9. 2014 • 16:35

Ale vždyť přece řekla pravdu...každý ví, že dnes panuje kult mládí a starší nemohou o práci ani zavadit. Já bych to jako výsměch nebrala.

1pravda1
2. 9. 2014 • 11:31

prde-lí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.