Politujte ji! Žilková prozradila, proč je tak nepříjemná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Politujte ji! Žilková prozradila, proč je tak nepříjemná!

Paní ministrová ví, že se o ní říká, jak je nepříjemná. Vysvětluje proč.
Paní ministrová ví, že se o ní říká, jak je nepříjemná. Vysvětluje proč. (Foto: Aha! - Roman Souček)

O Veronice Žilkové (52) je známo, že pro peprné slovíčko nejde daleko, umí se pěkně rozpálit a od plic vyslovit svůj názor. Sama o sobě říká, že je celkem konfliktní, ale stále se učí ovládat a být více trpělivá. Za svůj rázný projev prý vděčí tomu, že je příliš velký dobrák a nestíhá být k tomu všemu ještě milá.

Kořeny své povahy vidí Veronika Žilková ve své prababičce. "Prý byla malá a měla kulatou hlavu jako já. A byla nepříjemná jako já. Lidi to aspoň říkají, že jsem nepříjemná," říká herečka v rozhovoru pro web ona.idnes.cz. A paní ministrová pro to má i vysvětlení.


"Protože si mnohdy neuvědomují, co je za tím. Řeknu vám příklad. Instalovali nám doma z Ministerstva obrany zabezpečovací systém a museli kromě baráku zmapovat i všechny lidi kolem něj. Ptali se mě, kdo je u nás doma zahradník, zásobovač, kuchař, uklízečka a kdo opravář, když se něco rozbije. A byli dost překvapení, když jsem pokaždé odpovídala, že já."
Veronika Žilková toho má prostě nad hlavu. "Nemluví to za všechno? A do toho mi moje děti vyčítají, že se málo směju. Možná ano, ale pak přijdou ve tři ráno a tady mají připravenou snídani, oběd, čisté prádlo a k tomu dostanou třeba peníze na letenku, aby mohly jet za svým snem. Udělám pro lidi hodně, ale ještě mít k tomu dobrou náladu občas prostě nejde," říká herečka.

Přečtěte si
illis
23. 8. 2014 • 14:03

Hlavně má zájem, aby se o ní mluvilo, psalo a byly všude fotky . Po kom to Agáta asi tak má, jediný normální mi přijde Cyril .Ten se všude nevystavuje jako jeho máti, sestra a Vincek. Dokonce ani ten Stropnický není taková předváděčka jako paní ministrová . Její řeči, proč se tak chová jsou trapné, jako vše, co už navykládala .

ararat
22. 8. 2014 • 08:35

TO JO ALE NEJSI HÉÉREČKA

ararat
22. 8. 2014 • 08:34

ty jsi ale VŮL

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.