A jsou venku: Žilková má nové kozy! Ale proč je proboha ukazuje Kryšpínovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

A jsou venku: Žilková má nové kozy! Ale proč je proboha ukazuje Kryšpínovi?

Veronika Žiková si pořídila nové kozy pro Agátina Kryšpína!
Veronika Žiková si pořídila nové kozy pro Agátina Kryšpína! (Foto: Aha! - Martin Hurda, Martin Hykl, koláž Ahaonline.cz)

Když si před časem paní ministrová Veronika Žilková (52) zoufala, že by chtěla zvětšit své roztomilé jedničky a zkoušela je nastavit kuřecími prsíčky při grilování, ťukali si možná někteří na čelo. Jenže cílevědomá oblíbená herečka se svého snu nevzdala a konečně má nové kozy a nejde o žádné drobečky!

Agáta na zabití!

Celá záležitost má navíc příchuť pořádné mely přímo v domácnosti ministra vnitra, protože šokující a dosud utajovanou informaci opět veřejně napráskala nezbedná zlatokopka Agáta Prachařová (29). A nejspíš se může těšit na výprask od rozzuřené matky. To už je poněkolikáté, co úplně v klidu "píchla" něco ze soukromí Veroniky Žilkové.


Kryšpín kozičky rád

Vše začalo nevinně, když se Aguš rozpovídala o milovaném synkovi Kryšpínovi (3), jeho kladném vztahu ke zvířátkům, a jaká že má nejraději. "No, tak to nevím, kde začít. Kryšpín miluje všechna zvířata a hned jak nějaké vidí, tak by si ho nejraději hned vzal domů," řekla modelka na dotaz TV Minimax.
Kozy opravdové babičky

A pak to přišlo jako blesk z čistého nebe! "Jednou týdně se jezdíme dívat spolu s Kryšpínem (3) na moji sestru, která jezdí na koni. Kromě toho si moje maminka pořídila speciálně kvůli Kryšpínovi kozy, aby byla taková ta opravdová babička. Takže jakékoliv seznamování syna se zvířaty a vedení lásce k nim přenechávám jí," promluvila Agáta nečekaně o nových kozách Veroniky Žilkové. To jsou nám tedy věci!



Přečtěte si
prasulka
25. 8. 2014 • 22:26

anezat
30. 6. 2014 • 09:48

ferdinand6
27. 6. 2014 • 21:58

Koupila si je, proč to tajit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.