mě se ani nechce věřit vlastním očím co tu čtu za perly ... Skoro každá máma přeci chce, aby se její dítě ve věku tří let dostalo do školky, aby se naučilo žít v kolektivu ... Na to nevidím důvod nadávat malýmu hned do spratků! A že Veronika připoměla že dala školce nějaký dárek...to se prostě stane že člověk věří že k tomu přihlédnou, podle mě to doba bohužel vyžaduje..Ale proč je tu tolik zloby k článku ..to mi fakt hlava nebere ...
Mně zase hlava nebere, že bych já někomu něco dala a při další příležitosti to použila.
To se ve společnosti prostě nedělá.U nich doma asi jo.Oni mají furt něco.
Z těch píšťalek měly učitelky asi radost velikou, možná spíš potřebovaly ve školce něco jiného.Ze Žilkových flétniček se mají podělat?Jsou snad muzeum?
No, to je teda nespravedlnost... Žilková před lety věnovala pár flétniček a proto si myslí, že bude mít protekci vždy a všude. Ještě tak, aby si museli dávat kloučka do nějaké soukromé školky a museli za to platit velké peníze. Třeba nabídne svoji pomoc nevlastní děda - třeba se najde nějaké místo ve školce, kterou zajistí některé z ministerstev (a třeba jako bonus nebudou muset nic platit). Paní Žilková, takovýto problém řeší tisíce rodin v republice a třeba kvůli nepřijetí dítěte přijde máma o práci a pak se musí jinak otáčet, aby všechno finančně zvládli.
No to je smula....furt hekaj do bulváru kolik peněz vydělaj za večír a je ji líto po nějakou dobu platit soukromou školku a o rok skusit štěstí znova. Taky si umím představit kolik povyku tam agáta bude dělat jen když na kluka špatně kouknou....
Já bych řekla, kdo by ho tam mohl vozit, ale za to by mne mohl někdo popotahovat . Náhodou, Agáta má auto, takovou malou žlutou blechu, ale, asi se jí ráno nechce tak brzy z pelíšku od manžílka . Docela mne dojalo, jak mluvila Žilková o flétničkách po tatínkovi, slzy se mi draly do očí. Možná by mohla přidat ještě nějaké hadříky po Agátě z jejího obchůdku a to by bylo, aby tam Kryšpína nedostala .
Také použité prádlo by mohla věnovat učitelkám. Že prý slyšela, že to velké hvězdy jejího formátu dělají, v aukcích prý třeba prádelko po Marilyn Monroe má velký úspěch.