Rychtářova Elza B.: Promluvila o budoucnosti a intimním vztahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Rychtářova Elza B.: Promluvila o budoucnosti a intimním vztahu!

Elza B. s Rychtářem prý nic nemá.
Elza B. s Rychtářem prý nic nemá. (Foto: Facebook.com)

Světlovlasá dáma z Havířova, která na sociální síti zveřejnila sérii fotografií včetně polibku a něžných doteků s Josefem Rychtářem (56), nevydržela nařčení, kterého se jí od veřejnosti během dne dostalo. Proto detailně popsala, jak to se vdovcem má!

Intimní vztah neplánuje

Elza B. považuje umístění fotografií na sociální síť za nešťastný omyl a snaží se vše uvést na pravou míru. "Jsem jenom kamarádka, žádná přítelkyně. Neplánuji do budoucna žádný intimní vztah," tvrdí v rozhovoru pro tn.cz. Po zveřejnění fotografií se domnívá, že s ní Rychtář již nepromluví.


Stojím při něm, když ho lynčují

Poprvé navštívila vilu v Uhříněvsi krátce po tragédii, kdy Iveta Bartošová (†48) skočila pod vlak. "Seznámili jsme se normálně, protože jsem tam Ivetce zapálila svíčku, když jsem jela kolem. Chtěla jsem si s ním povykládat o té tragické události, tak jsem zazvonila. Všechny útoky na pana Rychtáře se mi nelíbily, tak jsem mu chtěla říct, že stojím při něm, když ho lynčují," říká žena.
Polibky jako pieta

Druhá návštěva vdovce proběhla před několika dny.  Žena přiznává, že polibky a doteky proběhly v rámci pietní akce a nic nemorálního v tom nevidí. "Ty fotky byly pro nás a ne pro veřejnost!  Polibek byl přátelský, kamarádský, jako bych dala komukoliv, kdo je mi sympatický. Nic víc!," horlí Elza B.
Snad mi odpustí...

"Jsem z Moravy, tak jsem otevřená, a když se mi někdo líbí nebo když mám k někomu sympatie, dám mu to najevo, ale není v tom nic hlubokého, mileneckého, nebo že bysme zneuctili památku Ivetky, tak to v žádném případě." Podle slov paní Elzy ji vdovec Rychtář kontaktoval, že se zveřejněním fotografií nesouhlasí a ona ho poprosila o odpuštění.

Přečtěte si
illis
29. 6. 2014 • 10:00

bum-bac-bum No možná stojí, jen neví , jak na to . Ten jeho blažený úsměv. Fuj .

illis
29. 6. 2014 • 09:59

hgfcf Romantik, fakt, tak to by mne vůbec nenapadlo .

illis
29. 6. 2014 • 09:58

hgfcf Za Rychtářem stojí mnoho normálních lidí??????????? Tohle je lepší než židovské anekdoty . Já jsem normální, ale rozhodně za ním nestojím, naopak. nemám nadpřirozené schopnosti, ale tenhle chlap mi neseděl od samého začátku a měla jsem pravdu .

illis
29. 6. 2014 • 09:55

prasulka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.