Byla neděle, 11.29, a Josef Rychtář (56) pokládal kytici na koleje v Uhříněvsi. Uplynuly totiž přesně dva měsíce od chvíle, kdy tam pod vlak skočila Iveta Bartošová (†48).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
treba taková whitney houston, ani ta nema v koupelne hotelu, kde zemřela, žádný kříž.... pošleme tam pepu rychtáře, ať jim ukáže, jaké kříže umí on stavět!
auslak vidíš co činíž vubec ti nedocházi coz pravě udělal blbej seš na to dost
pořád zdůrazňuješ svou inteligenci , ale inteligence se ti vyhnula velkým obloukem
nějaký zdejší blbec by mu například vyhrožoval a pán Rychtář by to schválně natahoval hovor jako že neslyší a mněl by vyděláno .Jan Adamec ze Znojemska .
raduzkaxxx není komu už si viděla aby někdo platil anonymovi já ne ale můžeš se sťim placením přidat ty bez významná anonymko k auslakovi budete na to dva .Jan Adamec ze Znojemska .
va45 i tohle mně už závidíš ? Umím ze sebe udělat cokoliv jsem přeci kouzelník mám to v popisu práce s tebe také můžu udělat například pakoně .Chceš ? U vás doma budou mít veselo .Jan Adamec ze Znojemska .
mi zíráte vy zíráte vizír sprostý a kdy ? v tip je vtom že tu někomu řeknu blbec nebo pitomec a to se ti zdá sprostý ? v vždyť si nic jiného nezasloužíte .Za to co zde předvádíte už dva měsíce .A muže bít pro váz hůř .V policejní cele by vám už tak hej nebylo . A pak jak vás něco muže urazit když se schováváte za nickem já zde jdu s kůži na trh vy jste jen při posraní zbabělci za nickem .Neděláte nic jiného že tu pomlouváte pana Rychtáře a neustále ho tu urážíte . Jan Adamec ze Znojemska .