Světe div se: Rychtář zainvestoval do Ivety, i když s tím nepočítal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Světe div se: Rychtář zainvestoval do Ivety, i když s tím nepočítal!

Josef Rychtář penězi na prázdný hrob nešetří.
Josef Rychtář penězi na prázdný hrob nešetří. (Foto: Aha! - David Malík, Pavel Machan, Marek Pátek, Jiří Pitrof, FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

O co více má na krku Josef Rychtář  (56) trapasů a přešlapů, tím zoufaleji se snaží přesvědčit veřejnost, že je hodný a starostlivý vdovec. Naposledy se to trochu vymklo a projekt prázdného hrobu v Říčanech se mu o něco prodražil.

Nadstandardní hrobka?

Rozměry hrobky Ivety Bartošové, jejíž zpracování bohužel lehce zavání vdovcovým nevkusem, byly původně skromnější. Nakonec se to krapet vymklo a současný hrob zabírá kolem tří metrů čtverečních. Josef Rychtář proto musel nechat upravit smlouvu s říčanskou správou hřbitovů. "Ano, hrob je nadstandardní a myslím, že to tak má i být. Ivetka si to zaslouží," domnívá se kontroverzní vdovec podle vyjádření pro Blesk.


Na Ivetě vdovec vydělává, tak investoval

A nezapomněl se pochlubit, že mu v tomto případě o peníze rozhodně nejde: "Musel jsem zaplatit nad rámec, ale už je to v pořádku." Naštěstí pro Rychtáře však nejde o závratnou sumu. Zatímco náhrobek vyšel přibližně na 75 tisíc, za pronájem hrobového místa celkem zaplatil 2 400 korun. Alespoň se tak část příjmů z Ivetiny smrti investovala do její památky. "Hroby se pronajímají na deset let a za metr čtvereční si účtujeme osm set korun," potvrdil správce hřbitova.



Přečtěte si
japome
26. 6. 2014 • 12:53

pane Rychtář, proč se vůbec snažíte něco dělat ať uděláte to nebo ono vždycky se najdou věční kritici všeho co uděláte a ty dva co tu mluví za celý národ - tak ty berte s rezervou - ti už jsou z těch článků úplní magoři a já se nedivím - řešit dva měsíce kraviny to dá zabrat - takže klid a bude zase dobře

hejhej
24. 6. 2014 • 19:54

opr. Světe

hejhej
24. 6. 2014 • 19:36

Svěre div se. Já se jenom divím, že o nule, násilnikovi a hulvátovi se píše. To, co vypustí z té své smradlavé huby je jenom lež.

va45
24. 6. 2014 • 11:39

Doufám,že jeji dospělí synové se ji zastanou.pokud mají trochu slušnoisti v těle,když ta slušnost jejich otci chybí.

franckajagrova
23. 6. 2014 • 23:09

Nemyslím si,že je zrovna nejšťastnější..určitě se bojí,že se vrátí domů a bude jí zas dělat peklo..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.