Blízký Bartošové: Nenávist se sestrou? Ne! Bylo to jinak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Blízký Bartošové: Nenávist se sestrou? Ne! Bylo to jinak...

Jak to opravdu bylo s Ivetou a její sestrou?
Jak to opravdu bylo s Ivetou a její sestrou? (Foto Aha! – Martin Přibyl, Profimedia.cz, reprofoto TV Prima )

Ivana a Iveta Bartošová (†48) byly jednovaječná dvojčata, ale každá z nich byla úplně jiná. Obě se chtěly stát zpěvačkami a nakonec prý kvůli tomu došlo i na hádky.

I když byla Ivana průbojnější, prosadila se nejdřív Iveta. Ta poté o své sestře začala říkat, že jí úspěch závidí. „Nemáme spolu úplně nejlepší vztah,“ přiznala Bartošová v pořadu Pravdivý příběh Ivety B.

Její blízcí ale situaci vidí jinak. Muž, který znal Bartošovou téměř od začátku kariéry, se teď rozhodl popsat komplikované rodinné vztahy. Zakladatel Ivetina fanklubu Petr Mráček se s Ivetou seznámil už v roce 1987, kde tenkrát zpívala s Michalem Penkem a od té doby jí byl stále na blízku.

„I když se v pozdějších letech mluvilo  otm, že Iveta nemá dobré vztahy s rodinou, tehdy vše fungovalo. Její sestra Ivana dokonce chodila na akce našeho fanklubu a obecně Ivetu podporovala,“ řekl Mráček v Blesk TV Magazínu. Bývalý manažer Tomáš Gottlieb to vidí podobně. Prý to byla Iveta, kdo se nechtěl dělit o slávu a pozornost. „Od začátku kariéry ji Iveta neměla vůbec ráda. Když jsem chtěl, aby byly holky spolu a domluvil jsem jim šňůru, mohla se zbláznit,“ říká. Ivana se poté vzdala uměleckých ambicí a odjela podnikat do Švýcarska. Naposledy se prý viděli pouze na pohřbu otce v roce 2008.



Přečtěte si
majojo
12. 5. 2014 • 10:32

Jednovaječná dvojčata to tedy pravděpodobně nebyla. A už Sepeši tvrdil, že Ivana má silnější hlas a zpívá líp. Akorát se nedokázala prodat.

zzapp
12. 5. 2014 • 01:43

Zda princeznička, nevím. S něhou v její tváři /když byla mladá, naprosto souhlasím, měla ji tam, i úsměv a krásu, symetrii, kouzlo hezké mladé holky,...slušelo jí to. Ale - tehdy není teď. Každopádně obrovský rozdíl, sestra její, je úplně jiná.

tenerife
11. 5. 2014 • 19:56

Ano, jak píšete, Iveta byla naprosto holylwoodský tip krasavice, nádherná ženská, pamatuji si na nějaký pořad v Tv, kde byla její sestra Ivana, zpívala a diváci měli pro ní vybrat jméno, moderátor říkal, když se napíše I.Bartošová, tak se nebude vědět o koho jde, Ivaně bylo vybráno jméno Viana, ale pokud se pamatuji, moc dlouho nezpívala, asi sestra zaúřadovala.Škoda, že tak pěkná ženská jako Iveta byla tu svou krásu a talent nezúročila, budiž jí země lehká.

repro
11. 5. 2014 • 18:25

Ano je to tak, Iveta byla jednoduše opravdu krásná, měla jiskru, a to je přitažlivé. Ivana měla krásný hlas, energii, ale tu jiskru a krásu Ivety neměla. A i tak to každou zavedlo v životě jinam. Vím, že Ivana si moc přála zpívat s Ivetou, ona o to ale nestála.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.