Olga Matušková přiletěla, ale miminko neviděla: Stále čeká na telefon...zavolají? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Olga Matušková přiletěla, ale miminko neviděla: Stále čeká na telefon...zavolají?

Na pravnouče se už těší!
Na pravnouče se už těší! (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Ladislav Křivan)

Na dva týdny vyměnila Floridu za Prahu, kde ji čeká hned několik radostí. Olga Matušková (66) se chystá přivítat pravnoučka Jáchyma (5 dnů), který se narodil hvězdě Ordinace v růžové zahradě Janě Strykové (34), oslavit jubileum velkého kamaráda a zajít na otevření muzea svého muže Waldemara Matušky (†76) .

Před těmito »povinnostmi« bylo na prvním místě pozdravit Waldu na vyšehradském hřbitově. Tam se Olina vydala hned po včerejším příletu. „Tak to dělám vždycky,“ poznamenala. Už se nemůže dočkat, až si vezme do náručí malého Jáchyma Matušku, kterého přivedla na svět přítelkyně Matuškova vnuka Matěje herečka Stryková. „Přivezla jsem mu maličkost,“ prozradila. Ještě ale neví, kdy miminko uvidí. „Počkám, až se mi ozvou,“ podotkla.


dnes čeká Olgu báječný večer – šedesátiny velkého kamaráda Martina Kuty, který ve svém pražském centru věnoval Waldemarovi a jeho rodině ubytování na doživotí. „Bydleli jsme po kamarádech. Martin nám pomohl, dal nám apartmá. S Waldemarem se měli rádi, poznali se na Floridě,“ řekla Matušková.
V nejbližších dnech ji čeká ještě cesta do Josefova na Náchodsku. Tam se v nové sezoně otevírá Waldemarovo muzeum, které vybudoval jeho letitý fanoušek Miroslav Frost.

„Když jsem tam vstoupila poprvé, objevila jsem v něm dvě fotky z roku 1971 z Iráku, kde jsme hráli. A spoustu dalších maličkostí z našeho života, které jsem nikdy neviděla,“ netají vdova po Slavíkovi z Madridu.



Přečtěte si
mandat
5. 4. 2014 • 00:28

Presne tak.

mandat
5. 4. 2014 • 00:26

Svata pravda. Je to falesna komediantka.

mandat
5. 4. 2014 • 00:22

To je prave prace Olgy. jen a jen jeji synacek. O dalsich detech se nikdy nezminila a ted si hraje na obetavou a hodnou babicku. FUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mandat
5. 4. 2014 • 00:19

Ma zase duvod pasrazitovat v CR a je v mediich. To je jedine, co ji zajima. V USA ji nikdo nezna a tady se citi, jak super hvezda.

mandat
5. 4. 2014 • 00:17

Jeji syn je homosexual. Tak vnoucete se asi nedocka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.