Sexy tělo Mottlové z Ordinace má další oběť: Znásilnil ji Kraus?! Musel na policii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sexy tělo Mottlové z Ordinace má další oběť: Znásilnil ji Kraus?! Musel na policii

Bára Mottlová dění v Ordinaci pěkně zamotá.
Bára Mottlová dění v Ordinaci pěkně zamotá. (Foto pro Aha! – Filip Matušinský, TV Nova)

Pevné trojky, vosí pas a dokonale tvarovaný zadek! Tělo herečky Barbory Mottlové (27) přivedlo herce Adama Krause (31) až na policii. Neodolal dotekům a teď řeší podezření ze znásilnění!

Pouhý dotek jejího sexy těla se trestá! Na vlastní kůži se o tom přesvědčil Adam Kraus. A teď řeší nepříjemné následky. Naštěstí pro něho jen v seriálu. Mottlová ho jako nastrčená pacientka ředitelem nemocnice Hofmanem v podání Jana Kanyzy (66) měla svést. A taky se jí to povedlo!

„Natáčení byla velká sranda a s Adamem jsme si to užili,“ okomentovala Bára svou erotickou scénu s Krausem, který představuje sanitáře Jirku a jemuž svůdná hříšnice na několik dílů hodně znepříjemní život.

Přestože Bára dokonce nafotila hodně sexy snímky, nahota ji děsí!  Jestli se i v seriálu svlékne jako na odvážných fotkách, se už brzy přesvědčíte na vlastní oči.

Bára je stydlivá

„Jsem hodně stydlivá, a kdybych se měla svlékat i před kamerou, měla bych s tím problém. Kupodivu mi ale chodí dost takových nabídek, které většinou odmítám,“ svěřila deníku Aha! sexy Bára Mottlová.





Přečtěte si
ivoadler
5. 4. 2014 • 11:02

Nabídky (na sex?) většinou odmítám. A které neodmítla?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.