Šílená Američanka: Nosí korzet, chce vosí pas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šílená Američanka: Nosí korzet, chce vosí pas!

Američanky obvod pasu je pouze 45 centimetrů
Američanky obvod pasu je pouze 45 centimetrů (Foto Profimedia.cz)

Při pohledu na Američanku Dianu Ringo (39) je jasné, na co je patřičně hrdá. Na svůj vosí pas! Má obvod jen 45 centimetrů a aby si ho udržela, drtí si neuvěřitelných 23 hodin denně kosti v korzetu. Odkládá ho jen během sprchování nebo návštěvy posilovny.

Žena ze San Diega je sice drobné postavy, na výšku měří necelých 158 centimetrů. I tak ale na sebe často dokáže strhnout veškerou pozornost. Vypadá totiž jako chodící přesýpací hodiny. Se stahováním pasu a nošením korzetů začala zhruba před třemi lety. „Po porodu dvojčat jsem přišla o svoje ženské tvary, byla jsem jako sud,“ říká Diana, co její touhu po ultra úzkém pasu odstartovalo.

Tak vypadala po dětech...

Za tu dobu se jí podařilo díky cvičení a úpravě jídelníčku nejenom zhubnout asi 35 kilo, ale v pase má dokonce o třicet centimetrů méně! „Jsem na svoji postavu velmi pyšná. A díky korzetu se cítím velmi sexy,“ říká spokojeně Diana, která má doma ve skříni přes 45 nejrůznějších korzetů a šněrovaček.

Na fotce z loňska má DIana v pase 20 palců, čili 50 cm. Dnes je o dalších 5 cm útlejší!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.