Na dva týdny vyměnila Floridu za Prahu, kde ji čeká hned několik radostí. Olga Matušková (66) se chystá přivítat pravnoučka Jáchyma (5 dnů), který se narodil hvězdě Ordinace v růžové zahradě Janě Strykové (34), oslavit jubileum velkého kamaráda a zajít na otevření muzea svého muže Waldemara Matušky (†76) .Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ta nemozna zenska se cpe vsude. nema s nima nic spolecneho, tak, co by ji zvali. Zajimala se nekdy o syna Waldemara, kdyz jeste zili v Ceskoslovensku ?Nikdy o nem nerekla ani slovo a ted se muze pretrhnout.
A v muzeu bude i rodokmen-tedy otec Waldemara?Veřejně se říká že byl cikán a v žádných pamětních knížkách o něm není zmínka natož fotka.
A jak jdou obchody na Floridě?Není to tady výnosnější?
Divím se že Olga vyvíjí takové aktivity za života Waldy tuto rodinu vůbec neznali určitě za tím něco vězí! Měla by si raději počkat na vnouče od svého syna!
Divadlo třeba proto,že se toho hned chytne bulvár !!!
Nepochopila jsem,proč se třeba prodává ta její pomlouvačná kniha.Na tuto zombie bych nepřispěla ani 10 haléřů.
Teď jsem si prohlédla fotečky. Na letišti na ni čekala Helča s MM. Lekla jsem se toho kloboučku, co měla Olga na hlavě . Chtělo by to komentář Františky, tohle by si naše Františka určitě na hlavu nedala, zvláště, pokud by přiletěla z Floridy . Dárek pro pravnoučka bude asi malý, kufry má také malé. To když se vrací Helena z USA, to je kufrů .
Olga Matušková prý pravnoučkovi přivezla maličkost . Být tak daleko v USA, tak se snažím, aby to byl dárek pořádný a ne jenom maličkost. Pravnouček by si to zasloužil, když se Waldemar za života asi moc nezajímal o syna a vnuka . Smutné je, že se věnoval jen Waldíkovi jr. a starší syn byl tak nejspíše na druhé koleji .
To je prave prace Olgy. jen a jen jeji synacek. O dalsich detech se nikdy nezminila a ted si hraje na obetavou a hodnou babicku. FUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proc by ji meli volat? at neobtezuje slusne lidi a z jejich ditete si nedela reklamni predmet.
ja bych vycuranou babu hnal! schody by brala po ctyrech.