Matuškovi se narodil pravnuk: Stryková z Ordinace porodila syna Jáchyma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Matuškovi se narodil pravnuk: Stryková z Ordinace porodila syna Jáchyma!

Jana Stryková s Matějem Matuškou
Jana Stryková s Matějem Matuškou (Foto Aha! – Roman Souček, Marek Pátek, TV Nova, ara)

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Jana Stryková (34) se stala maminkou a na svět přivedla syna Jáchyma, pravnuka Waldemara Matušky (†76).

Jana Stryková přenášela a z porodu pochopitelně byla nervózní, stejně jako její přítel Matěj Matuška, vnuk slavného Waldemara. Podle našich informací porodila už včera, tedy v neděli 30. března. „Na miminko se strašně těšíme,“ opakovaně řekla Aha! Stryková, která až téměř do porodu nepociťovala žádné zdravotní obtíže. Porod nakonec proběhl dobře, světlo světa tak spatřil malý Jáchym.

V Ordinaci nekončí

„Protože nám Jana včas své těhotenství oznámila, měli jsme možnost se situaci v příběhu přizpůsobit. Co jsme potřebovali, tak jsme si s Janou předtočili,“ řekla Aha! šéfka seriálu Lenka Hornová a dodala: „Jana tedy v seriálu nekončí! Jen si dá malou pauzu,“ dodala Hornová.



Autor:  ph

Přečtěte si
soltero1
1. 4. 2014 • 09:52

blbě vymyšlený.

joudajoudovy
1. 4. 2014 • 07:43

oznameni pro prazske letiste pravdolasky: vyklepejte cerveny koberec, pak jej rozvinte a ocekavejte prilet olgy blechove ze zamori. bulvare: ke zviditelneni ji postaci i foto s jarnim krtkem, nevlastni pravnuk je pouhou zaminkou.

nemocna
1. 4. 2014 • 01:36

Vy, jste všichni ale vo-lo-vé, jste snad krásnější?? určitě né! každý je svým způsobem krásný a kdo má dobré vychování tak neponižuje a neuráží druhé! Stydte se!!! je to pěkná mladá žena a výborná herečka, moc jí fandíme a ted přejeme hodně zdraví malému Jáchymkovi i jí, také zotavení a nabrání nové síly, krásné první dny společně prožité ve třech a hodně lásky, at vás chrání a provází Bůh, špatných lidí si nevšímejte nestojí za nic a už vůbec né aby si člověk kazil dobrou náladu, Jani at jsi stále tak veselá jako v ordinaci, jsi skvělá

stekavka
31. 3. 2014 • 20:13

To je ale ošklivá ženská,těma očima musí každého odradit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.