Partner hvězdy Ordinace Strykové: 12 dní po porodu začíná boj o výživné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Partner hvězdy Ordinace Strykové: 12 dní po porodu začíná boj o výživné!

Stryková by se měla radovat z narození syna, místo toho ji trápí soudní tahanice jejího partnera Matěje Matušky
Stryková by se měla radovat z narození syna, místo toho ji trápí soudní tahanice jejího partnera Matěje Matušky (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Radost z narození syna kalí vnukovi Waldemara Matušky (†76) soudní tahanice o dceru z předchozího vztahu! Partner herečky Jany Strykové (34) Matěj Matuška (34) válčí se svou bývalkou o výživné na Viktorku (19 měsíců). „Nechce platit, co slíbil,“ řekl deníku Aha! zdroj z okolí výtvarnice Daniely Horáčkové (39).

V době šestinedělí, která je pro každou maminku kritická, má hvězda Ordinace v růžové zahradě na bedrech o starost víc. Představitelka zdravotní sestry Kateřiny musí čelit nevyřešené minulosti svého partnera a tatínka jejich prvního společného potomka Jáchyma (12 dní). Obvodní soud pro Prahu 10 včera projednával výživné na Matuškovu dceru z předchozího vztahu.


„Matěj si zplodil holčičku a poté, co se narodila, si našel Janu Strykovou. A teď ani neplní povinnosti otce, své bývalé partnerce neplatí na dceru tolik, kolik slíbil,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj. Horáčková se k celé záležitosti nechce vyjadřovat. „Nezlobte se, ale je to moje soukromá věc,“ reagovala na dotaz Daniela Horáčková, která dorazila k soudu se svou advokátkou. Samotný Matěj Matuška se neobtěžoval přijít vůbec...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.