Mrazivý herecký výkon?! Kramný líčil, jak prý oživoval Klárku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mrazivý herecký výkon?! Kramný líčil, jak prý oživoval Klárku!

Monika s Klárkou
Monika s Klárkou (Foto Aha! – Martin Hurda, ara)

Od chvíle, kdy byly Monika (†36) s Klárkou (†8) nalezeny mrtvé v hotelovém pokoji, uběhlo 225 dnů. Během té doby Petr Kramný vydal bezpočet různých prohlášení pro média, předal novinářům řadu fotek a dokonce i vlastních videí. Ve světle nejnovějších událostí to vypadá, že šlo o chladnokrevné, dokonale připravené divadlo…

Petr Kramný od začátku mluvil o tom, že šlo jasně o otravu. Nafotil si dokonce ledničku na pokoji a mluvil o tom, kdo a jak nosí turistům vodu. Nic jiného než otravu nepřipouštěl. Otázkou teď zůstává, zda to, co v následujících měsících předváděl, byly jen o předem připravené falešné důkazy. Pokud ano, bylo by mu to vše započítáno jako přitěžující okolnost. Podívejte se, jak a co Petr Kramný říkal.

Jak zjistil, že jsou Monika s Klárkou mrtvé

Poměrně brzy po tragédii promluvil Petr Kramný před reportéry Novy o tom, co se přesně stalo. „Dcera byla celá ledová. Okamžitě jsem jí začal dávat umělé dýchání, řval na manželku, ať vstává. Nereagovala, plácl jsem ji tedy po zádech. Nic. Skočil jsem na ni, otočil ji, a ona byla taky mrtvá. Otevřené oči, pusu, celá fialová… Mně se tady v jediné chvíli zhroutil svět. Já si to nedovedu vůbec vysvětlit. Ale já mám svědomí čisté,“ vyprávěl.

O tom, jak skončil v nemocnici

„V nemocnici mi z žaludku vypumpovali hnědočernou tekutinu a byl jsem dva dny na kapačkách. Pak jsem se dozvěděl, že jsem prý pouze v šoku. Vedení hotelu se mě tam ptalo, co jsme jedli a pili. Policie přijela až za hodinu a půl. Nevím, co se dělo po celou tu dobu v pokoji,“ naznačil Kramný, že se stopami se mohlo za jeho zády manipulovat.

O tom, že se na pokoji mohly objevit otevřené láhve

„Nejsem si jistý, jestli na nějakou špatně uzavřenou láhev nenarazila Monika nebo Klárka,“ řekl Blesku a naznačil, že na pokoji zůstávaly otevřené láhve s vodou.

O balíčku s důkazem jeho neviny (údajně pozvracené mikina)

"Myslím, že to hodně pomůže v případu," sliboval Petr Kramný. Podle jednoho z našich zdrojů měla být obsahem balíčku část oblečení pokrytá vyzvráceným obsahem žaludku Petra. Balíček se ale zatím nikde neobjevil.

Podivný egyptský právník

V jednu chvíli se na scéně objevil jakýsi egyptský právník Keroles E. Bashier, pracující v Česku, který tvrdil, že má spis egyptských kriminalistů. "Nechal jsem si poslat kopii spisu, je v arabštině a má 162 stran," řekl právník pro tn.cz. Následně pak prohlásil, že ve spisu stojí, že obě ženy byly otrávěny kyanidem. Jakmile se právník přestal objevovat na obrazovce Novy, už o něm nebylo slyšet.

Kramný o údajné nevěře ženy

„Až do posledního dne jsem si nemyslel, že se manželka se mnou chce rozejít. Ani ve snu mě nenapadlo, že manželka může něco plánovat za mými zády. Do poslední chvíle jsem si myslel, že náš vztah je úplně normální. Já jsem jí dával vše, co jsem mohl,“ řekl Petr K. na stránkách tn.cz



Přečtěte si
schmusekatze
13. 3. 2014 • 14:15

Tina13 souhlasim

schmusekatze
13. 3. 2014 • 14:09

Presne , tak vrazdil poprve !

schmusekatze
13. 3. 2014 • 14:08

1 pravda1 , presne nakecal takovych nesmyslu !Nejhorsi je , ze Kramny tem nesmyslum sam veri !

schmusekatze
13. 3. 2014 • 14:05

To je dobre , kolikrat se uplne stydim jaky hlouposti je schopny nekdo napsat !

schmusekatze
13. 3. 2014 • 14:03

souhlasim proude

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.