Tohle jsou poslední dva lidé, kteří Kramnému věří: Čtěte, proč podle nich není vrahem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle jsou poslední dva lidé, kteří Kramnému věří: Čtěte, proč podle nich není vrahem!

Petr Kramný u soudu
Petr Kramný u soudu (Foto: ČTK)

K Petrovi Kramnému se během posledních pár týdnů otočil zády celý svět. Policie sice ještě neřekla nic definitivního, ale on už je stejně v očích lidí dvojnásobným vrahem. A co hůř! Všichni ho mají za vraha vlastní osmileté dcery! Najdou se ale dva lidé, kteří jsou skálopevně přesvědčeni, že Petr nemá na rukou krev…

Nejspíš nikoho nepřekvapí, že o synově nevině je přesvědčená jeho matka Irena. Krev zkrátka není voda a matky mívají tendence své potomky vidět v lepším světle a ledasco jim odpustit. „Můj syn nic neudělal. Měl je rád a udělal bych pro svou rodinu všechno,“ stojí si za svým žena, která svého syna navštívila i ve vazbě.

Maminka Petra Kramného také tvrdí, že povídačky o nevěrách Moniky a problémech ve vztahu jsou nesmysl. „Oni odjížděli a byli šťastní. Volal z Egypta, jak se tam mají dobře,“ řekla Blesku paní Irena, která si myslí, že žádné důkazy nemohou existovat. Její syn je navíc podle ní dostatečně silný, aby vazbu vydržel.

Otec Moniky Erich: Jsem na práškách

Za Petrem Kramným dlouho stála také rodina zesnulé Moniky. Hlasitým zastáncem Petra byl zejména její tatínek Erich. Ten je teď z nových informací a vazby na svého zeťáka zdrcený. „Už nevím, čemu mám věřit a co si mám o tom myslet. Jsem na práškách, jinak bych nemohl normálně fungovat,“ tvrdí unavený muž, který nicméně dodává, že má stále pocit, že musí Petrovi věřit.

Otec Moniky ale také prozradil zajímavou věc, a to, že s nimi nikdo od policie nemluvil a nové informace se tak dozvídá jen z médií. Touží, aby už vše skončilo a aby se smrt jeho dcery a vnučky co nejdříve a hlavně pravdivě vysvětlila. „Nemůžeme normálně žít. Z té nejistoty a spekulací už začínám bláznit,“ říká smutně táta Moniky.



Přečtěte si
adeso
12. 3. 2014 • 12:18

nám se to stát nemůže, bez viny nás nezavřou a rodinu nebo manželku popravit nehodlám

adeso
12. 3. 2014 • 12:16

on se zhroutí až zjistí, že z basy nevyleze 20 let

soltero1
12. 3. 2014 • 08:43

Tomu slizounkovi se nedá věřit ani od pohledu... Moniky a Klárky nikdy upřímně nelitoval. Ve vězení se zhroutí (ale jenom proto), až zjistí, že mu došel gel na vlasy).

egyptanka
12. 3. 2014 • 08:29

Že Kramnému věří jeho rodiče,je celkem pochopitelné,je to přece jejich syn. Nechtějí si připustit,že je jejich syn vrah. To docela chápu, musí to být pro ně hrozné.

edea
12. 3. 2014 • 06:47

mdada49-Píšete jako kat.Kéž byste byla jednou opečovávána podobně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.