Egyptský právník otočil a popřel vlastní slova! "Je to lhář!" tvrdí Kramný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Egyptský právník otočil a popřel vlastní slova! "Je to lhář!" tvrdí Kramný

Fotografie
Fotografie (internal)

Ve velmi zamotané kauze dvojnásobného úmrtí v egyptské Hurghadě se od samotného začátku objevuje postava egyptského právníka jménem Keroles Ezzat Bashier. Ano, to je ten muž, který přišel s tím, že je ve spisu jasně uvedeno, že Monika (†36) s Klárkou (†8) byly otráveny kyanidem. Neuvěříte, jak stejný muž mluví nyní.

Keroles Ezzat Bashier je právníkem nejen v Egyptě, ale také v Česku. Právě on před časem tvrdil, že může nahlížet do spisu Petra Kramného, který pořídili egyptští vyšetřovatelé. „Podle lékařské zprávy byly Češky otráveny kyanidem v malých dávkách,“ řekl webu tn.cz a rozpoutal tím doslova poprask. Poté, co český toxikolog označil tohle tvrzení za nesmysl, zmizel náhle snědý muž ze scény. „Po malých dávkách kyanidu by Češky nejprve osleply a ohluchly,“ vysvětloval Zikmund.

Egypťan otočil

Poté, co česká policie prozradila, že ani Monika ani Klárka nebyly otráveny, se Bashier náhle znovu objevil na scéně a znovu přišel s revolučním oznámením, protože prý má přístup k závěrečné zprávě z laboratoře. "Informace ohledně absence jedu je pravdivá. Kriminální chemická laboratoř z Forensic Medical nenašla ve vnitřních orgánech žádné stopy jedů," řekl tentokrát tn.cz Bashier, který tak popřel svá předchozí vyjádření.

Žádné popáleniny

Zároveň ale Egypťan tvrdí, že to ještě nic neznamená, protože jed mohl být z těla zcela vyloučen nebo mohla být toxická látka přeměněna na jiné sloučeniny. A rovnou přišel s další převratnou zprávou, že nebyly nalezeny žádné stopy, které by dokazovaly usmrcení elektrickým proudem. S tím přišel jen den poté, co v televizi Prima žena, která měla být obeznámena s vyšetřovacím spisem, prohlásila: "Paní Kramná měla na těle stopy po zásahu elektrickým proudem, a to konkrétně spáleninu o velikosti golfového míčku na chodidle."

Petr Kramný: "Je to lhář!"

Otázkou tedy je, zda vůbec Egypťan viděl nějaký spis. Sám Petr Kramný, když byl před časem konfrontován s tímto advokátem, označil jeho tvrzení za lži. „Co jsem na něj slyšel, to mi bohatě stačilo. Proč se asi do Egypta ještě nevrátil?“ ptal se řečnicky Petr. „Je to totiž lhář a nevěřím mu ani slovo. V životě žádný spis neviděl,“ řekl rezolutně Kramný.

Přečtěte si
bibs_7
15. 3. 2014 • 12:44

To je fuk odkial je, a ze ho Klamný odmieta to je taká divná vec, pritom by si tí dvaja navzájom dokonale sadli, spolu by pozbierali cojaviem, mozno aj 110 IQ bodov.

setroseuros
14. 3. 2014 • 08:55

Tenhle ,,zahadny pravnik,,, , kde se vzal , tu se vzal si asi buduje svou karieru na pripadu o kterem nema ani zdani! Rika to co vi vsichni a presne podle potreby! Hned mi bylo divne, ze spis z Egypta neukazali vysetrovatele nikomu ale jemu ano! Proc prave jemu? Vzdyt Kramneho nezastupoval ! A videl ho vubec??? ! A znaji ho vubec Egypsti vysetrovatele????? Dalsi clanek by mel byt: KDO JE A ODKUD JE ZAHADNY EGYPTSKY PRAVNIK?

inocenta
13. 3. 2014 • 21:29

Tohle neřešte, protože to nejde, učte se být odolní proti manipulování , té je všude mraky.

mdada49
13. 3. 2014 • 20:54

´Připomíná mi to.... zloděj křičí, chyťte zloděje !!!....Lhář se rozčiluje, jak druhý lže. V každém případě je Kramný přizdisr"č, a jako takový se nikdy nepřizná, na to nemá odvahu, to by se maminka zlobila...jó, zabít, to jó, to je jiná, to byl silný.

paragraf
13. 3. 2014 • 15:16

tak to bys koukala, kolik lidí mu tady svatě naslouchalo a fandilo, ještě teď jich pár zůstalo a zbožně mu naslouchá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.