Pomeje zuří kvůli Bočanové: Udělali ze mě blbce a alkoholika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pomeje zuří kvůli Bočanové: Udělali ze mě blbce a alkoholika!

Pomeje teď televizi Prima nemůže přijít na jméno.
Pomeje teď televizi Prima nemůže přijít na jméno. (Koláž Ahaonline.cz)

Herce a moderátora Jiřího Pomejeho (48) vůbec nepřekvapila informace deníku Aha!, že novou moderátorkou VIP zpráv bude Mahulena Bočanová (48). Pomeje už od svého vyhazovu prohlašoval, že za něj může ženská mafie na Primě a jeho místo je dávno nachystáno právě pro Bočanovou!

Televize sice tvrdí, že za nuceným odchodem Pomejeho byla nízká sledovanost a jeho náklonnost k alkoholu, ale to moderátor odmítá. „Blbost. Museli na mě nakydat špínu, aby si obhájili, že moje místo bylo připraveno pro kamarádku Bočanovou, která potřebovala kšeft,“ řekl Pomeje deníku Aha!. A jeho slova potvrzuje i fakt, že na novou moderátorku neproběhl žádný konkurz.

„Nikdo další nebyl ve hře. Den poté, co jsem se dozvěděl, že tam má jít Bočanová, mi šéfredaktorka zpravodajství Jitka Obzinová tvrdila, že bude konkurz. A Bočanová vůbec neví o tom, že by to bylo dávno domluvené a připravené,“ rozčiluje se Pomeje. „Kdyby se mnou mluvili upřímně, tak se nezlobím. Prima tím, že mě vyhodila, mi velmi pomohla.

Dostal jsem teď super nabídku, tak uvidíme, jak to dopadne,“ má o budoucnosti jasno. „Nese*e mě vyhazov, se*e mě lež. Navrátil šel taky pryč a jsou tam jenom ženský. Ta mafie funguje,“ dokazuje Pomeje na příkladu svého kolegy, který zčista jasna skončil v pořadu Reportéři na vaší straně. „Jsem jen obětní beránek té mafie,“ tvrdí Jiří.

Pomejeho přítelkyně si vylila zlost na Facebooku: Andrea Šťastná sdílela odkaz

Panečku, jak nečekanééé!!! Je mi z toho špatně, jak si může celostátní TV dovolit takhle lhát a vůbec se nestydí zničit úmyslně pověst člověku, který pro ně pracoval, kecy o nízké sledovanosti, alkoholu a jiné lživé pomluvy, jen aby další kámoška od baru měla práci... Tak si v sobotu naladíme FTV-bezkonkurzů- PRIMA TV a budeme celou dobu tleskat, jak to tam holky dobře vedou :-*

Co o nové kolegyni říká Ivana Gottová?

„Každé rozhodnutí šéfredaktorky Jitky Obzinové respektuji. S Mahulenou jsem se setkala několikrát a je velmi příjemná, moc se na ni těším. Ráda jsem na Mahulenu dívala, když byla v Top star magazínu.“




Přečtěte si
danuska555
18. 3. 2013 • 00:01

Gotovka na to nema - je trapna-sisla!,,,,

danuska555
17. 3. 2013 • 23:55

mi byl protivny- tim jak se furt vnucoval s tim - Vas-Jirka! Ani Bocabka-transexual, mi tak nevadi jako uknourana -Gotovka' porad rzhazuje rukama a neumi mluvit. Prosim-vyhodte-ji. Mnoha lidem je rypata Ivana-nesympaticka!..

jimka
17. 3. 2013 • 14:17

Včera jsem se chvíli dívala na Bočanovou, větší trapárnu jsem neviděla. 100 x lepší Pomeje, nežli ona. Už opravdu nemám důvod se na VIPky dívat. Dříve jsem se dívala kvůli Pomíkovi, byl vtipný, na nic si nehrál. Zato Bočanová se kroutila a šklebila jak nějaká soc. pracovnice. Někdy mi připadá, že z ní chtěl Bůh udělat chlapa a na poslední chvíli si to rozmyslel.

wellnes.top
16. 3. 2013 • 17:49

mnpv také marně luštím, co tím básník danuska555 chtěla říci.Pozná se, sem tam překlep, ale někdy je některých pisálků gramatika opravdu ze zvláštní školy.

street
16. 3. 2013 • 17:06

radulala ano, souhlasim... Vladka Nergesova je fajn, predtim byla vyborna i Bara Ninicova - i ta byla odejita...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.