Partyšová vs. Bočanová: Nemůžou se ani cítit?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Partyšová vs. Bočanová: Nemůžou se ani cítit?!

Jaké z nich budou kolegyně?
Jaké z nich budou kolegyně? (koláž Ahaonline.cz)

Kamarádky jen na oko. Už dlouho je v kuloárech veřejným tajemstvím, že Gábina Partyšová (34) a Mahulena Bočanová (46) se příliš nemusí. Nepotkáte je na stejných akcích a ani na společné kávičce. Teď ale jejich vzájemná nevraživost vygradovala. Ty dvě se totiž nedokázaly přemoct, aby přišly podpořit dobrou věc.

Partyšová a Bočanová sice neválčí úplně otevřeně a neuslyšíte je ani na sebe nadávat. Ale když to jde, jedna druhé se ráda vyhne. Přesně to udělaly tento týden na akci, která bojuje proti rakovině prsu. Obě jsou ambasadorky Avon pochodu, na tiskovku však nedorazila ani jedna! Mahulena tvrdí, že kvůli práci.

„Zkouším v divadle, mám před premiérou,“ napsala Aha! Bočanová a popřela, že by nepřišla kvůli Gábině. „S Gábinou jsme nikdy neměly sebemenší problém. Naopak, je to držák a bojovnice,“ spustila Mahulena příval superlativ. Podobně je na tom i Partyšová. „Nemohla jsem přijít, protože jsem celý den moderovala. S Mahulenou nemám žádný problém,“ řekla Aha! Gábina. Navenek se evidentně tváří, že je všechno v pořádku. Proč tedy na oficiálních fotkách k Avon pochodu stojí tak daleko od sebe? Že by jen náhoda?

Dámy už zřejmě zapomněly na napětí, které mezi nimi panovalo, když se střídaly na postu moderátorky primáckého Top Star magazínu. Mahuleně tehdy televize neřekla, že končí. A Gábina, která po ní nastoupila, to věděla už týden dopředu…



Přečtěte si
merrylou212
14. 4. 2013 • 08:18

Prima by se měla trochu omladit a ne sem tahat tyto - profláklé bulvárem -staré čůzy. Ještě bych přidala umělou pannu Gottovou. Pomíkovo okénko - no to bylo také něco. Prima je odložištěm starých notoriků Polívka, Krampol-na to už se ani nedá dívat a profláklých prostitutek ..

daiena
13. 4. 2013 • 23:08

 s obouma souhlas

klidek.pianko
13. 4. 2013 • 23:06

pokud někoho tituluješ zrovna TY "krávy", připiš se, vedeš.  

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.