VIP Prostřeno: Magda Malá vaří kvůli penězům! Má statisícové dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

VIP Prostřeno: Magda Malá vaří kvůli penězům! Má statisícové dluhy!

Magda s dcerami Terezkou (vlevo) a Magdalenkou.
Magda s dcerami Terezkou (vlevo) a Magdalenkou. (archiv Magdy Malé)

Zpěvačka Magda Malá (45) to nemá v životě jednoduché. Po tom, co ji opustil přítel, je na všechno sama a musí se pořádně otáčet. Proto se nyní snaží i v kuchyni, aby získala výhru. „Peněz není nikdy dost,“ zasmála se trpce Magda, která se sama stará o dvě děti a splácí hypotéku.

V březnu Malá zůstala na všechno sama. Rodinu totiž opustil její partner a otec malé Terezky (3) a nevlastní táta Magdalény (10). „On tvrdí, že jsem někoho měla, ale to je nesmysl. Neměl rád Magdalénku, kterou si přitom osvojil, abychom byli úplná rodina,“ svěřila nechápavý krok muže, o kterém doufala, že se vrátí. Jenže on si prý už našel novou partnerku a výživné na dcery nestačí. „Nechci hovořit o konkrétních částkách, ale je to prostě nedostačující. Musím platit hypotéku a dvě děti jsou dost finančně náročné,“ řekla zpěvačka, kterou mrzí, že jim nemůže spořit například na vzdělání.


A jestli holky tatínka alespoň občas vídají? „Nepravidelně, ale ano. Někdy s nimi jde ven i Magdalenka, která touto situací opravdu trpí,“ sdělila odevzdaně krásná maminka, která je nyní svolná k poznání nového muže. „Dveře k mému srdci jsou teď otevřené, ale nikoho sama nehledám. Starám se o své děti,“ uzavřela další etapu svého života Malá.




Přečtěte si
hillaarkaa
30. 11. 2012 • 16:21

Magdě co jí má malou umyjí péérdel na to šup,ale ke staré,rozvádějící se Harmasance nemá občan se možnost vyjádřit Fuj,fuj,fuj...

hillaarkaa
30. 11. 2012 • 16:20

Lepší než ty tvoje,které ti živí v ústavech stát

jity
30. 11. 2012 • 11:15

byl ženatý a neměl o dítě zájem. To je potom těžké si s takovým začínat, když od něj nemůže nic dobrého čekat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.