Deníček Pavly Truxové: Jak jsem porazila obezitu (14) - Pochvala od Kateřiny Cajthamlové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Deníček Pavly Truxové: Jak jsem porazila obezitu (14) - Pochvala od Kateřiny Cajthamlové!

Pavla Truxová je dnes k nepoznání
Pavla Truxová je dnes k nepoznání (koláž Ahaonline.cz)

Zaujal vás příběh Pavly Truxové, která navzdory neúspěchu v pořadu Jste to, co jíte našla odvahu změnit kompletně svůj život? Na Ahaonline.cz si můžete na pokračování přečíst její deníček začínající 1. dubna 2011, kdy její váha dosáhla závratných 197,5 kilogramu. Dnes už je Pavla díky dodržování přísného režimu o 85 kilo lehčí… a ráda by se dostala až na třetinu své původní váhy!

Po ročním snažení Pavla zhubla přes 70 kilo a s výskedkem jejího snažení byla nad míru spokojená i Kateřina Cajthamlová, která nad ní kdysi zlomila hůl.

Kapitola 12 (březen 2012/125,8 kg)

Hned 1.března jdu na předem domluvenou schůzku s paní doktorkou Kateřinou Cajthamlovou. Neviděly jsme se dlouho, naposledy před letními prázdninami, jinak jsme v smskovém kontaktu neustále.

Paní doktorka mi šla nedočkavě naproti ke schodům, byla zvědavá, jak po úbytku kil vypadám a jak zvládnu schody k ní do ordinace. Mým novým vzhledem po odhozených kilech byla očividně překvapena a já se nejenže nezadýchala do schodů, ale v pohodě jsem i mohla mluvit. Paní doktorka mi řekla, že jsem opravdu prošla a procházím neuvěřitelnou změnou, nejen spojenou s úbytkem kil…prostě se ze mě stává úplně jiný člověk.

Mám za sebou skoro jeden celý rok tvrdé práce sama na sobě. Změnila jsem život o víc jak o 100%. Čím dál víc se vzdaluji od začarovaného kruhu, ze kterého nebylo lehké vystoupit. Myslím, že čím je člověk dál, tím si zvyšuje pravděpodobnost, že bude schopen svou změnu životního stylu držet trvale, celoživotně.

Na mé krabičky s jídlem jsem tak zvyklá, že si to bez nich ani nedovedu představit. Miluji procházky s Orkou, je mojí parťačkou, nejlepší psí kámoškou. Taky rychlou chůzi, chůzi do schodů, bazén, saunu, občas zajdu do fitness za Martinem Šťastným.

Koncem března jdu na kontrolu za Petrem Havlíčkem.Váha ukazuje 125,8kg. Jsem tedy od 1.dubna 2011,kdy jsem startovala s váhou 197,5kg, celkem lehčí o 71,7kg.

Pavla Truxová

Zaujal vás příběh Pavly? Na facebooku ji najdete ZDE!

 

Autor:  cam

Přečtěte si
wellnes.top
16. 10. 2012 • 07:47

Fortine ty jsi ji snad viděl osobně a nahou?Něž něco o někom začneš něco tvrdit,utvrď se,že je to doopravdy pravda a jen nefantazíruj.Podle tvého psaní na diskuzích,opravdu sám sebe považuješ za výplod geniality - všeználka,není nad tebe, není přes tebe,že?Chytni se s hillarkou za ruku a můžete vyrazit světa kraj a tady konečně bude klid.

wellnes.top
16. 10. 2012 • 07:39

Ty blbko já jsem nikdy tlustá nebyla a ani teď nejsem.Ale ty jak tak občas čtu diskuze, jsi té chytrosti moc nepobrala a nejsem zdaleka sama,kdo tě zde za debilku považuje.

hillaarkaa
15. 10. 2012 • 12:38

Až po tobě,sádelnice(-ku) A nestyď se nám prozradit,že jsi na tom ještě hůře-na záchod a do postele tě nosí ve 3 To musí být smradu

wellnes.top
15. 10. 2012 • 10:01

zato ty nádhero to nemáš v hlavně v pořádku a ještě svou ubohost,vlastní blbost tady všem hrdě prezentuješ ty ubožačko,táhni už ke všem čertům.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.