Katie Holmes: Po rozvodu s Tomem Cruisem chodí jako strašák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Katie Holmes: Po rozvodu s Tomem Cruisem chodí jako strašák!

Katie Holmes a Suri
Katie Holmes a Suri (Profimedia.cz)

Rozchod s hollywoodskou hvězdou Tomem Cruisem (50) se herečce Katie Holme (33) moc nevyplatil. Už nemá na rozhazování a na jejím zevnějšku to je vidět.

Díky důmyslné předmanželské smlouvě Tom Cruise ochránil své obrovské jmění a Katie od něj odcházela s prázdnou. U soudu vybojovala jen přídavky pro dceru Suri (6), která se bude muset smířit s podstatně nižším životním standardem, než na jaký byla dosud zvyklá.

Tatínek jí totiž dopřál, co jí na očích viděl, a Suri tak patřila k nejhýčkanějším dětem planety. Katie ovšem nemá zdaleka takové příjmy jako její exmanžel a musí šetřit, kde se dá.

Když se s dcerkou procházely po New Yorku, nikdo by je nepoznal. Katie si vyrazila ve vytahaném svetru, který by za pár dolarů koupila v second handu, a Suri vypadala, jakoby zůstala v noční košili. Stál ten rozvod opravdu za to?





Přečtěte si
leeloo
20. 9. 2012 • 12:13

Jestli stal rozvod za to? Tak evidentne stal, kdyz radsi chodi skromne obleceny, nez byt s takovym manipulatorem. Mimochodem, o Katie se vzdy psalo ze nema vkus a o sebe nedba, vsechno cpaly do dcerky. Treba ji to ani nechybi, normalni zenska, proc by si nevysla na ulici ve svetru. A saticky mi taky prijdou puvabne, zase clanek o nicem

polemika
19. 9. 2012 • 10:09

Závěr že je takhle oblečená,protože došly peníze mi přijde trochu naivní.Jistě by se v šatníku našlo ještě něco s čím kdysi okouzlovala..A NA NĚJAKÉ PĚKNÉ ŠATKY JI TAKÉ JISTĚ ZBYLO..no..možná nechce.Možná má dost období,kdy byla figurínou v Criusově obchodě..vy vidíte strašáka..já na ni kouknu a napadá mě slovo SVOBODA

marais
19. 9. 2012 • 09:30

Sorry, ona většinou neměla ani dříve hezky oblečenou dcerku, která nosila podpatky nebo byla zmalovaná. Čas ukáže, zda její rozvod byl tak skvělý.

honzina
19. 9. 2012 • 08:19

radši bych chodila oblékaná z hrabáku než mít za muže takovýho macha a dementa s vymytým mozkem jako je Cruise, myslím, že rozvodu Katie v žádném případě nelituje a ta jejich zpovykaná dceruška se bude muet taky uskromnit - bude jí to jen k dobru, Cruise jí jen rozcapoval a vychoval z ní to co je, Katie s ní bude mít hodně práce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.