Tom Cruise: Vzdá se sekty, aby získal zpět dceru Suri? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tom Cruise: Vzdá se sekty, aby získal zpět dceru Suri?

Tom Cruise se Suri
Tom Cruise se Suri (Profimedia.cz)

Rozpad manželství a následný rozvod podle přátel natolik otřásl vírou Toma Cruise (50), že je herec, zdá se, rozhodnut opustit scientologickou církev, jen aby získal milovanou manželku a dceru zpět! Celým Hollywoodem se nese, že Cruise viní sektu ze svého zpackaného soukromého života a není ochoten dál snášet roli nesvéprávné loutky!

„Ztratil svou rodinu, to nejdražší, co kdy měl. A došel k závěru, že právě církev ho připravila nejen o předchozí manželku Nicole Kidman (45), ale i o Katie,“ říká rodinný přítel. S Katie Holmes (33) byl Tom skoro šest let a mají spolu dceru Suri (6), kterou herec postrádá snad ještě víc než manželku.

Jejich rozchod se stal skandálem roku. Katie od Toma v červnu utekla, protože už dál nemohla snášet, jak jim sekta řídí život. Představa, jak s dcerkou v náručí prchá před náboženskými fanatiky, svět šokovala a Cruise byl nucen se s ní velmi rychle dohodnout na rozvodu. „Byl to pro něj hrozný šok. Tom si najednou připadal jako nula a už ho nebavilo být chodící reklamou na scientologii,“ říká další přítel.

Herec začal věřit, že pokud Katie odešla hlavně kvůli náboženství, pak by ji mohl získat zpět, pokud sektu opustí. Má to jediný háček – Katie za celou dobu ani slůvkem nenaznačila, že by se chtěla k manželovi vrátit...

Co je scientologie?

Jde o náboženský směr, v jehož centrech se pořádají přednášky, na nichž vyškolení lektoři abonentům doslova »vymývají« mozek. Vsugerují jim, že jsou vlastně mimozemšťany s mnoha problémy a nabízejí očištění a nesmrtelnost. Místo toho ale členy izolují a odírají o peníze.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.