»Nápadník« Bartošové: Iveta volá o pomoc, Rychtář ji drží pod zámkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

»Nápadník« Bartošové: Iveta volá o pomoc, Rychtář ji drží pod zámkem!

Zdeněk Macura je odhodlaný o Ivetu bojovat
Zdeněk Macura je odhodlaný o Ivetu bojovat (Marek Pátek, Petr Novotný, Alexandr Malachovský)

Ani zranění způsobené Josefem Rychtářem Zdeňka Macuru neodradilo od snahy zachránit Ivetu Bartošovou před útlakem. Podle jeho teorie je nedobrovolně držena mimo dosah lidí.

Macura k Bartošové vyrazil poté, co mu z jejího mobilu přišla sms, v níž jej zpěvačka prosila o pomoc. Namísto ní na něj ale čekal její ochránce Rychtář a vše skončilo potyčkou, při níž Macura přišel k nepříjemnému zranění. Iveta se jej údajně ptala, zda ji má rád, a to jej ujistilo, že to s ním myslí vážně.

„Já jsem ji tehdy neodpovídal přišlo mi to divné, ale teď vím, že to nebyla léčka,“ reagoval Macura, který je přesvědčený o tom, že Bartošová volá o pomoc. „Mám důkaz o tom, že je tím mužem utlačovaná a konečně snad všichni pochopí o co vlastně v pozadí jde,“ tvrdí samozvaný zachránce, jehož nabídka k sňatku je stále aktuální.

„Já jen snad mohu říct, že Iveta může kdykoliv utéct ke mě a ta nabídka, že si ji vezmu trvá, kdybych to neudělal, tak by si ji ten Rychtář klidně i násilím unesl, takže jediná možnost, jak ji z toho zachránit je, že si ji vezmu, to je dostatečná zábrana, aby ji dal pokoj. Ale ten úmysl vzít si ji má samozřejmě i jiné roviny, nejen tuto, ale tato v tom hraje nemalou roli,“ zní Macurova nabídka.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
ivkanatka
19. 8. 2012 • 17:25

Naozaj to tak vyzerá !

hejhej
19. 8. 2012 • 10:22

Macura jen dokazuje,že to taky nemá v hlavě v pořádku.Pokud mu Iverta psala SMS o tom,že jí hulvát a násílník Rychtář drží pod zámkem,měl hned volat policii.Ale asi ani ty jeho bláboly,Rychtáře a Ivety nezakládají na pravdě.Iveta s \rychtářem lžou,to známé dávno a Macura bude taky paradnoidní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.