Zdeněk Macura, ctitel zpěvačky Bartošové: Tady můžeš bydlet, Iveto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zdeněk Macura, ctitel zpěvačky Bartošové: Tady můžeš bydlet, Iveto!

Zdeněk Macura je vlastníkem dvou rozlehlých parcel. Na jedné z nich má v úmyslu pro Ivetu postavit společné zázemí.
Zdeněk Macura je vlastníkem dvou rozlehlých parcel. Na jedné z nich má v úmyslu pro Ivetu postavit společné zázemí. (Aha! – Petr Novotný, Alexandr Malachovský, ara)

Podnikatel Zdeněk Macura (38), který po údajném milostném románku požádal o ruku Ivetu Bartošovou (46), ukázal deníku Aha! svůj dům v Líbeznicích nedaleko Prahy. Právě tady by mohla panna nevěsta bydlet, pokud by se svatbou souhlasila a u oltáře vyřkla tolik vysněné »ano«.

 

Ale to není vše. Macura je zřejmě znalý trhu s nemovitostmi a dokáže nabídnout i jiné možnosti, pakliže by se Ivetě v třípodlažním Dům je sice nový, ale působí staromilsky a oproti ostatním stavbám i velmi majestátně. Leží na rozlehlém pozemku se zahradou, kde by Macura s Bartošovou mohli parádně odpočívat.

„Objekt je rozdělený na několik garsonek, které pronajímám. Plyne mi z nich příjem, jímž  bych mohl Ivetu podporovat. My bychom žili v prostorném podkrovním bytě. Ale jen dočasně! Mám nedaleko ještě jeden pozemek, kde bych postavil nový dům,“ vysvětlil Aha! Macura. Nezastavěný pozemek je prý dokonce ještě větší. Macura prý navíc vlastní i jiné menší nemovitosti.

Podnikatel zatím stále čeká na Ivetino rozhodnutí. Jak už jsme včera uvedli, je připraven i na odmítutí, pokud se tak Iveta vyjádří osobně při společném setkání. To se ale načeká!

Získali jsme vyjádření zpěvaččina tiskového mluvčího, které zní: „Pan Macura je jeden z mnoha lidí, kteří se chtějí na Ivetě zviditelnit. Ona nemá v plánu se s dotyčným pánem scházet. Je šťastně zadaná. Nikdy nedala panu Macurovi podnět k tomu, aby si myslel, že je tomu jinak. A nikdy mu nedala sebemenší naději, že by mezi nimi mohl být nějaký vztah. Ten pán má nějaký osobní problém.“

FIKCE Aha!

Jak by se tam Ivetě žilo?

Líbeznice vůbec nejsou špatné místo k životu. Vzali jsme si k dispozici krokoměr a zjistili, co všechno by tam Iveta mohla dělat.

Dopoledne by si zašla do obecní knihovny. Od Macurova domu to má kolem hřbitova přesně 697 metrů (9 minut chůze). Mohla by si půjčit třeba knihu s názvem Proč ženy muže nechápou.

Večer by žasla v Divadle kouzel Pavla Kožíška (882 metry, 12 minut chůze). Třeba by konečně zjistila, jak si přičarovat pravou lásku.

A po představení by mohla všechny Třípodlažní dům působí staromilsky a majestátně. ým tně zadaala nět e jiu seže ýt .“ nově načerpané fígle vyzkoušet na štamgastech hospody U Musilů (327 metrů, 4 minuty chůze). Samozřejmě, že jen u nealka...

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
hrabenkaostrovinova
19. 5. 2014 • 15:08

Což může být vůbec horší výběrt než je paranoia a alkoholismus? Takového člvoěka je dobré si držet od těla. Taky párkrát dostal, pozvali ho k sobě a zbili. Poté s e bá a již nevěřila,když zase poslala SOS, tak volal Blesk.Udělal dobře, jinak by mu přišila únos. Bohužel ji tak zdokumentovali v nevhodném stavu ,ale to vše si zavinila sama.

xcarodejka
19. 5. 2014 • 15:05

Plánovaná sebevražda není neštěstí. Bylo jasné, že to má naprogramováno v podvědomí, a že se to jednou povede bylo pravděpodobné.

daniel010
5. 5. 2014 • 16:41

KDYBY TENKRÁT NĚKDO VĚDĚL CO SE STANE ZA NEŠTĚSTÍ 29.4.2014 NIKDY BY TOHLE NEPSAL

hillaarkaa
4. 8. 2012 • 11:11

To je ta víska,kde kouzlí a čaruje Pavel Kožíšků

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.