Lucka Vondráčková s Tomášem Plekancem: Cukrovali na Žofíně! Zamilovaní jako na začátku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucka Vondráčková s Tomášem Plekancem: Cukrovali na Žofíně! Zamilovaní jako na začátku...

Tomáš Plekanec s Lucií Vondráčkovoua synkem poseděli nad Vltavou.
Tomáš Plekanec s Lucií Vondráčkovoua synkem poseděli nad Vltavou. (Aha! – Pátek, Machan, Souček, Novotný)

Štastní rodiče malého Matyáše (8 měsíců) Lucie Vondráčková (32) a Tomáš Plekanec (29) přiletěli z Montrealu do Česka jen na prázdniny, přesto až dosud neměli jeden na druhého takřka žádný čas. Lucka natáčela, dabovala, šla z akce do akce... Ale stihla toho tolik, že teď už nějaký čas na romantické procházky s kočárkem po Praze mají. A deník Aha! byl u toho, když ty dvě zamilované hrdličky cukrovaly na Žofíně.

Protože Lucka byla okamžitě po přistání v Praze zavalena nabídkami k práci, díky kterým si mimo jiné střihla ještě jednu svatbu, času moc neměla. Kromě natočeného filmu Babovřesky se snaží nadabovat co nejvíce rolí. Tomáš si zase užil s nároďákem bronzovou jízdu světovým šampionátem a po něm se dokonce zúčastnil samotného natáčení Babovřesk. Stál ale za kamerou, kde hlídal malého Matyáše. V srpnu už se zase naplno zakousne do přípravy na novou sezonu v NHL a v září odletí zpátky za oceán.

Už z tohoto výčtu je zjevné, jakou vzácností je pro slavné manžele pár volných dnů, jež mají jen pro sebe. A protože jim přeje počasí, rádi ve svém domečku v centru Prahy naloží Matyáše do kočárku a peláší na vzduch. V úterý si kupříkladu vyšli na svůj oblíbený Žofín. Matyáš si prohlížel okolní krásy města z kočáru a je patrné, že jim roste před očima! Však má také po kom být kus chlapa!



Přečtěte si
jiriforman
5. 8. 2012 • 14:59

no, ty už máš dost. jsi vážně jen blbá kobyla, která se pokaždé rozjde jen když si do ní někdo trochu rýpne. tak si štěkej a klidně dávej na odiv tu svou blbost, náno.

hillaarkaa
5. 8. 2012 • 09:48

Já naopak nevěřím,že ty to máš v palici srovnané,smradlavko Píšeš jistě odněkud z hovínkova ústavu nebo od jejího kozla-cipa ze seníku Vihorvarlat

anezat
5. 8. 2012 • 00:20

A proč bych měla být arogantní, negativní, jedovatá, když tu nikomu nenadávám? Tomáše Plekance si moc vážím, jeho manželky nikoliv, toť vše.

jiriforman
4. 8. 2012 • 12:07

a ty si myslíš, že s tebou někdo kamarádit chce, vždyť ty vzbuzuješ jedině odpor. s tebo kamarádí jedině ty nicky, které si sama vytvoříš, ty vulgární prasácká zrůdo

jiriforman
4. 8. 2012 • 08:26

přestaň tady psát ty svoje moudra, protože jim stejně nikdo neuvěří. taková smradlavá hajtra, která píše jinde jen samé vulgárnosti nikoho o své moudrosti nepřesvědčí. ty jsi jenom úplně vygumovaná, zakomplexovaná, nejspíš nešťastná invalidní zlá osoba. nic jiného. jenom nula, které se nikdy nic nepodařilo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.