Nové trable Ivety Bartošové: Útočí na ni psychopat! Chce si ji vzít... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nové trable Ivety Bartošové: Útočí na ni psychopat! Chce si ji vzít...

Bartošová se po zdravotní pauze vrací na scénu a poslední, co potřebuje, je psychopat v zádech...
Bartošová se po zdravotní pauze vrací na scénu a poslední, co potřebuje, je psychopat v zádech... (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Tak tohle je síla! Ivetu Bartošovou (46) si chce vzít za ženu její psychopatický obdivovatel Zdeněk Macura (38)! Svatbu jí nabídl písemně a zpěvačku tím prý dojal. Nebo tak to aspoň sám popisuje. Bartošová to ovšem vnímá naprosto opačně!

„Je to člověk, který se chová jako duševně vážně nemocný. Až z toho jde hrůza...,“ řekla Nedělnímu Aha! nešťastná Iveta. Sotva se jí začalo znovu pracovně dařit, jsou tu nové problémy cílící na její nejslabší místo – psychiku!

Zdeněk Macura tvrdí, že Ivetě v minulosti několikrát pomohl, hlavně finančně. Ona ho za to měla zvát na koncerty, srdečně ho objímat… Až jí pak letos v lednu e-mailem nabídl svatbu. „Koupil jsem už zlatý prsten na znamení toho, že to myslím vážně. Ty potřebuješ lásku a já tu lásku v srdci mám,“ stálo ve zprávě, kterou má Nedělní Aha! k dispozici.

„Když si moji nabídku přečetla, hned mi psala, abych zavolal – zrovna byla krátce v rozchodu s druhým zájemcem (patrně s Rychtářem – pozn. redakce). Jenže ten mě neustále prozváněl, zastrašoval, vyhrožoval a nesmyslně obviňoval,“ tvrdí ve svém vyjádření Macura, údajně rozvedený absolvent VŠ z Líbeznice.

A další šílenost: za Ivetu prý zaplatil druhému zájemci, jak ho sám nazývá, na účet 50 000 Kč – prý jako výkupné! „Dnes ti jdou peníze zpátky, co si to vůbec ty č***ku dovoluješ? To nemůžeš myslet vážně, zm**e! Ivetu nedostaneš. S Ivetou čekám dítě!“ přišlo mu prý od druhého zájemce.

Macura ho i tak vyzval, aby Ivetu opustil. „To se ti, ty magore, nesplní, tím si buď jistý, jako že se Josef Rychtář jmenuju!“ mělo stát v odpovědi.

„Já o žádných penězích nevím, i když už si vymyslel ledacos!“ tvrdila Iveta Bartošová, když jsme ji včera kontaktovali.

Macura o sobě prohlašuje, že je sám, nikoho blízkého nemá a údajně rozpracoval jakýsi náboženský projekt. Do redakce dokonce zaslal potvrzení finančních transakcí, které mají dokázat, že platil za zpěvačku  výkupné. Přiložil i vyplněný dotazník k manželství, kde vypsal i několik kolonek za Bartošovou…Iveto, tohle není legrace, měj se před tím člověkem na pozoru!

Zdeněk Macura: Proč ji chci?

Líbí se mi jako žena.

V roce 2010 jsem jí zaplatil výrobu webu a půjčil na Vánoce.

Jsem sám a nikoho blízkého nemám.

Mám dostatečné příjmy, abych utáhl veškeré její náklady.

Mám ji rád.

Z dopisu pro Ivetu

Ahoj Ivetko,

ten důvod, proč jsem chtěl s Tebou včera mluvit, byl jiný, ale byl tam pan Josef, a to jsem nechtěl říkat. Ten pravý důvod byl, že Ti nabízím svatbu. Koupil jsem už zlatý prsten na znamení toho, že to myslím vážně...

...Ty potřebuješ lásku a já tu lásku pro Tebe v srdci mám, jinak bych tuto nabídku ani nedělal. Ty jsi v jádru v podstatě takový králičekbobeček a já jsem taky takový králičekbobeček a králičekbobeček může být šťastný jen zase s králičkembobečkem.

...Když jsme byli spojeni tělem a duší, nebyl mezi námi žádný problém až do doby, než do toho přišli nějací podivní duchové. Ale nic na světě není víc a není slavnější než to, co bylo mezi námi, tím jsem si naprosto jistý. Jen to chce mít tu odvahu si to uvědomit.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
hejhej
30. 7. 2012 • 15:53

A Bartošová je snad svépravná .

hejhej
30. 7. 2012 • 15:52

Žije v představách, stejně jako Bartošová.Mohli by se léčit spolu.

9274
30. 7. 2012 • 08:10

Probůh, proč dali do článku o Ivetě místo její fotky fotku nějakého Ivetina travesti-dvojníka?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.