Útok šíleného nápadníka: Bartošové pomáhala policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Útok šíleného nápadníka: Bartošové pomáhala policie!

Zdeněk Macura
Zdeněk Macura (Aha! – Petr Novotný, Alexandr Malachovský, ara)

Šílený fanoušek Ivety Bartošové (46) a žadatel o její ruku Zdeněk Macura (38) už má dost věčného odmítání. Včera sebral všechnu odvahu a za svou milovanou do vily v Uhříněvsi se vydal osobně. Dostal totiž pozvání přímo od Ivety Bartošové. Nechtěla mu však říci tolik vysněné »ano«. Naopak! Chtěla ho definitivně odmítnout.

Jenže si to špatně načasovali. Když se totiž znenadání vrátil domů Ivetin milenec Josef Rychtář (53), čapnul nápadníka a vyrazil s ním dveře. Macura navíc při úprku zakopl a odřel se.

Vzápětí volal Rychtář s Bartošovou policii, ta přijela za pár minut a muže odvezla z Uhříněvsi. Až pak si Iveta uvědomila, koho si to pozvala domů. „Bojím se ho, to není fanoušek, ale nemocný člověk,“ svěřila se Prásk.tv Iveta.

„Měla strach, ještě teď se z toho klepe, cítila se v ohrožení,“ doplnil její tiskový mluvčí Karen Mchitarjan.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
marieelle
18. 8. 2012 • 18:31

Je štěstí,že vás snad nechce. Vždyťr ani Rychtář by do toho znovu nešel / poidle nějterých vyjádřžení/ , kdyby věděl co ho mčeká, ta medializace, atd. je tolik slušných a neopotřebovaných dívek, psychicky zdravých. Jsou i panny,které čekají na toho svého prince a vy se zahazujete se zěpvaqčkou, která střídá milé jako kabáty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.