Hanychová ukázala milence - A Sámer žárlil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hanychová ukázala milence - A Sámer žárlil!

Agáta Hanychová se celý večer nehnula od svého mladého a pohledného milence.
Agáta Hanychová se celý večer nehnula od svého mladého a pohledného milence.

PRAHA – Modelka Agáta Hanychová (20) ukázala nového chlapa! Těžko říci, jestli chtěla tímto gestem vyprovokovat žárlivost u svého bývalého přítele, zpěváka Sámera Issy (21), nebo se jen chtěla pochlubit svým novým úlovkem a představit ho kamarádkám.


Kliknutím zvětšete
Každopádně na akci, kde se všichni tři potkali, byla pěkně hustá atmosféra, a nenávistných pohledů, které probíhaly mezi Agátou a Sámerem, si mohl všimnout každý.

„Ano, je to můj nový přítel Marek a všechno je tak, jak má být. A Sámera bych už neřešila. To je minulost,“ řekla Agáta, která krátce poté vystoupila na molo a předvedla svému milenci své ladné křivky. Sámer ale nezůstal pozadu – aby se Agátě pomstil, tak se celou dobu tulil ke své tanečnici. Kliknutím zvětšetePřes to všechno bylo všem jasné, že to populární zpěvák nese velmi těžce, a jeho smutný výraz byl toho důkazem.

Dramatický večer měla také moderátorka a modelka Lucie Trnková, která si přivodila ještě před přehlídkou vážný úraz. „Hýbla jsem si s krkem, a po celu dobu jsem předváděla s velkými bolestmi. Naštěstí nikdo nic nepoznal,“ svěřila se Lucie, která byla také jednou z hlavních aktérek přehlídky v music clubu Misch Masch. Další, kdo představil novou zimní kolekci značky Retro, byla Martina Poulíčková, a celou módní show provázel moderátor Vítek Havliš.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.