VÝMĚNA MANŽELEK: Žít s diktátorskou lesbičkou Andreou byl očistec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

VÝMĚNA MANŽELEK: Žít s diktátorskou lesbičkou Andreou byl očistec!

Andrea Jitce Výměnu manželek pořádně znepříjemnila!
Andrea Jitce Výměnu manželek pořádně znepříjemnila! (TV Nova)

Jak vzpomíná na Výměnu manželek Jitka Dobrovolná, která strávila deset krutých dní v lesbické domácnosti? S Andreou by už na kafe určitě nešla.

Jitka je dnes ráda, že deset dní s Andreou a pěti dětmi, které žijí v bídných podmínkách, vůbec přežila. „Pro mě to byl očistec. Výměna byl drsná hlavně kvůli Andree, která je velmi dominantní a chová se jako diktátor. Nikdo si na ni nesmí moc vyskakovat. Pořád mě peskovala a byla vulgární,“ řekla o nepříjemné zkušenosti Jitka, v jejíž domácnosti bylo také dusno.



Andreina partnerka Sylva se totiž nastěhovala k Radovanovi, který k homosexuálům cítí averzi. Jeho předchozí manželka mu totiž utekla se ženou. „Lesbičky jako takové mi vůbec nevadí. Naopak můj manžel má s odlišnou orientací problém. Nešlo to na něm moc vidět, ale když jsme si pak povídali, svěřil se mi, že první dny se překonával, ale pak už mu přítomnost lesbičky Sylvy vadila a snažil se věnovat dětem, aby si s ní nemusel povídat,“ dodala Jitka.

Podobné pocity během natáčení prožívala i Sylva: „Mezi mnou a náhradním manželem Radovanem bylo značné napětí. Vůbec jsme si nerozuměli. V podstatě se dá říct, že jsme
celé natáčení přežívali. Nakonec jsme to ale nějak zvládli. Radovan byl navenek vyrovnaný, ale ve skutečnosti se mimo kamery choval jako nervák.“

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...



Přečtěte si
winterfreshka
30. 4. 2012 • 15:49

je v jednom takovém anglickém kaufu na Edenu???

jity
29. 4. 2012 • 11:30

tu Andreu jsem viděla jen chvilku a stačilo. To, že je lesba mi nevadilo, ale že je tak hnusná nesympatická štěkna a ještě k tomu líná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.