VÝMĚNA MANŽELEK Drsná zkušenost v romské rodině: Ten záchod? To mě je*ne! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VÝMĚNA MANŽELEK Drsná zkušenost v romské rodině: Ten záchod? To mě je*ne! +VIDEO

Výměna manželek s pachutí rasismu
Výměna manželek s pachutí rasismu (TV Nova)

Martina Boteová zavítala v rámci Výměny manželek do rodiny Olachových, kde ji čekal doslova očistec. Štítila se záchodu i špinavého prádla. Srovnat do latě ji musela rázná tchyně!

Přáním Martiny bylo poznat problémového muže, což se ji splnilo přímo vrchovatou měrou. V romské rodině litovala, že se do pořadu přihlásila. „To je tragédie! Doufám, že rodina nebude hlučná. Už bych jela nejraději domů! Ten záchod…to umřu. Mají tři děti – to mě je*ne!“ byla její první reakce.

Kámenem úrazu bylo špinavé prádlo, jehož se Martina štítila dotknout. Na scéně se tak objevila tchyně, která je v romské rodině největší autoritou. „Když se štítíš vyprat, tak si vem rukavice. Ty vole, neměla jsi vůbec jezdit nikam, když jsi taková citlivka!“ pustila se do Martiny a přivedla ji k slzám.

Místo Martiny mezitím zaujala Monika Olachová a začala prosazovat své výchovné metody.  „Je to velká změna, Monika je strašně hubatá. Kdyby byla mojí ženou, tak bych jí nafackoval. Někdy mám chuť se strašně moc opít!“ rozčiloval se s náhradní manželkou Václav.

Po exkurzi v cizích rodinách se řešila především averze Martiny vůči Romům. „Je to rasistka, to bys jí měl zatrhnout,“ radil podrážděně Jaroslav Olach.

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...




Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.