VÝMĚNA MANŽELEK: Martina má strach, aby ji teď Romové neukamenovali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VÝMĚNA MANŽELEK: Martina má strach, aby ji teď Romové neukamenovali!

Monika a Jarda Olachovi
Monika a Jarda Olachovi (TV Nova)

Martina Boteová své účasti ve Výměně manželek litovala. Dostala se totiž do romské rodiny, kde prožila kruté chvíle s drsnou tchýní a nakonec byla obviněna z rasismu!

Vztah Martiny a Václava Boteových je téměř nekonfliktní a vzájemné odloučení do něj mělo přinést nový impuls.  Martina je se svým mužem spokojená a chtěla vyzkoušet, zda se jí podaří zkrotí cizího chlapa. U Jardy ale těžce narazila. Domácnost Olachových funguje podle pravidel, která jsou pro ni nepochopitelná.

„Nemohla jsem se ničeho chytnout, všechno bylo špinavé. Sice dělali, jak jsou čistotní a že mají peníze, ve skutečnosti to bylo ale všechno úplně jinak. Dělali ze sebe něco, co nejsou. Jejich finanční situace je dost špatná, i přesto ale popíjejí whisky,“ řekla Martina o Olachových, kde pevnou rukou vládne tchýně. Právě ona byla největším zdrojem sváru, když Martinu označila za citlivku.

Po návštěvě u Olachových nemá Martina o Romech nejlepší mínění. Při setkání mezi osmi očima tak byla Jardou obviněna z rasismu, ale za svými názory si stojí. „Teď mám jen strach, aby mě Romové v Mladé Boleslavi neukamenovali,“ obává se Martina po natáčení Výměny manželek.


 

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...




Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.