Výměna manželek: Pepa a Bohunka se po natáčení kvůli alkoholu rozešli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Výměna manželek: Pepa a Bohunka se po natáčení kvůli alkoholu rozešli!

Bohunka a Pepa
Bohunka a Pepa (TV Nova)

Bohunku pořad Výměna manželek ujistil v tom, že s alkoholikem Pepou ji šťastná budoucnost nečeká. Po natáčení jejich vztah zkrachoval.  

V cizí domácnosti si Bohunka uvědomila, že ji Pepa zanedbává a volný čas raději tráví na zahradě, kde se může v klidu oddávat alkoholu. Během výměny si dokonce poplakala při vzpomínce na to, když ji partner obvinil, že s ní doma hnije.

Po natáčení se jejich vztah krátce zlepšil, ale období vzájemného porozumění netrvalo dlouho.  „Výměna nás nakopla. Dva až tři měsíce to šlo, ale pak se náš vztah začal opět hroutit. Vše se sesypalo. Rozešli jsme se i z důvodů Pepových závislostí. Dost holdoval alkoholu. Ze začátku
jsem to tolerovala, ale pak už se to dostalo za hranice únosnosti,“ řekla s odstupem času Bohunka.


V současné době žije sama a snaží si zvyknout na život bez Pepy. „V kontaktu jsme zřídka. Občas se vidíme na zahradě, nebo se potkáme na ulici, protože bydlí kousek od mého bytu. Zpět bych ho už nevzala,“ dodala žena, jíž Výměna manželek otevřela oči.

Naprosto opačná situace nastala v rodině Nahálkových. „Po Výměně manželek nabral náš vztah úplně jiný směr. Vlastně se dá říct, že nám Výměna zachránila manželství! Ještě před natáčení jsem byla u kartářky a ta mi prozradila, že náš vztah nakonec dopadne dobře. Kartářkám věřím, takže jsem věřila, že se to opravdu vyplní,“ vysvětluje Monika.

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...




Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
verajc
7. 4. 2012 • 15:19

Nevím z jakého důvodu se nedá diskutovat u poslední výměny.Ráda bych se přihlásila a pochválila cikánskou rodinu.Ta z MB byla trapná fiflema,doma bordel a druhé bude pomlouvat.Líná bílá kůže (také jsem bílá) a stydím se za její chování.

abstergo
2. 4. 2012 • 18:00

na tohle se fakt někdo kouká? (A není mu špatně?)

pohadkamaje
2. 4. 2012 • 17:59

winterfreshka
31. 3. 2012 • 15:00

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.