Rozvod ve Výměně manželek: Bohunka nezvládla vztah s alkoholikem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rozvod ve Výměně manželek: Bohunka nezvládla vztah s alkoholikem!

Vztah Bohunky s Pepou se po Výměně manželek na dva měsíce zlepšil. Pak ale ztroskotal kvůli Pepovým závislostem.
Vztah Bohunky s Pepou se po Výměně manželek na dva měsíce zlepšil. Pak ale ztroskotal kvůli Pepovým závislostem. (TV Nova)

Dramatickou dohru má včerejší díl Výměny manželek. Bohumila Škovirová byla před odvysíláním pořadu rozhodnuta se s alkoholikem Pepou rozejít, nakonec mu ale dala poslední šanci. Jenže…

„Výměna nás nakopla. Dva až tři měsíce to šlo, ale pak se náš vztah začal opět hroutit. Vše se sesypalo. Rozešli jsme se i z důvodů Pepových závislostí. Dost holdoval alkoholu. Ze začátku jsem to tolerovala, ale pak už se to dostalo za hranice únosnosti,“ vypráví Bohumila.

„Snažím se zvyknout si na život bez něj. Učím se žít sama, ale je to těžké. S Pepou jsme v kontaktu zřídka. Sice se občas vidíme na zahradě nebo se potkáme na ulici, protože bydlí kousek od mého bytu. Zpět bych ho už nevzala. Nejsem zvědavá na to jeho pivo a podobně,“ uzavírá Bohumila.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.