Křik a slzy ve Výměně manželek! Martina nezvládla romskou rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Křik a slzy ve Výměně manželek! Martina nezvládla romskou rodinu!

Martina litovala, že do pořadu šla.
Martina litovala, že do pořadu šla. (TV Nova)

Drsný průběh s příchutí rasismu. Takový byl třetí díl pořadu Výměna manželek. Martina (36) z Mladé Boleslavi, která vychovává s manželem malého Venouška, totiž zavítala do romské rodiny Olachových na západ Čech.

„Chtěla bych zkusit žít 10 dní s nějakým problémovým pánem a zajímá mě, jestli bych ho dokázala srovnat,“ přála si Martina. Jenže tohle asi nečekala! Domácnost s odpudivým záchodem a spoustou »bordelu«, špinavého prádla, hluku a vulgarismů téměř neustála a produkce s ní měla plné ruce práce.

„To je tragédie, to umřu, mě je*ne!“ vyšilovala Martina, kterou do latě postavila až rázná tchyně Monika (41). Ta v malém bytě v romské rodině se třemi dětmi platí za největší autoritu.

„Ty vole, neměla jsi vůbec jezdit nikam, když jsi taková citlivka!“ pustila se do Martiny a přivedla ji k slzám. „Je to rasistka,“ rozčiloval se v závěru manžel Jaroslav Olach. Podle něj se styděla být mezi »cigány« a je na ně zasedlá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.