VÝMĚNA MANŽELEK: Radovanovi utekla manželka se ženou, teď mu domů nasadili lesbičku! + VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VÝMĚNA MANŽELEK: Radovanovi utekla manželka se ženou, teď mu domů nasadili lesbičku! + VIDEO

lesbický pár Sylva a Andrea
lesbický pár Sylva a Andrea (TV Nova)

Výměna manželek bude tentokrát ve znamení lesbické lásky, která ovlivnila obě rodiny. Zatímco Sylva našla díky Andree nový smysl života, Radovanovi se kvůli homosexuální orientaci jeho ženy rozpadla rodina.

Tento týden budou ve Výměně manželek převažovat ženy. Sylva Mokrášová má registrovanou partnerku Andreu a společně vychovávají pět dětí ze svých předchozích vztahů. V jejich domácnosti to skřípe hlavně kvůli penězům. Rozpočet je zde více, než napjatý, o čemž se přesvědčila i náhradní manželka Jitka Dobrovolná.

„Máme na měsíc 15 tisíc, mám tady sedm lidí, poplatků máme 12 tisíc a na měsíc nám zbydou tři tisíce, tak mě neser! Já na to nemám, ku*va! Z čeho jim mám koupit boty, do p*dele?“ rozohnila se při hádce s Jitkou Andrea, která má v domácnosti dvou žen vůdčí postavení.

Náhradní manželka ji neustále vytáčela svým nezodpovědným přístupem ke svěřeným úkolům. „Já  jsem  ještě  neviděla  takovou  mrchu línou!  Nic  nedělá.  Přihlásila  se  jen  kvůli  penězům!“ odsoudila Jitku Andrea, která má sama hluboko do kapsy.



To Sylva se musela v nové domácnosti  chovat podstatně opatrněji. Náhradní manžel Radovan je totiž plný předsudků a nenávidí homosexuály. Není divu, když mu předchozí manželka utekla se ženou.

Radovan žije v malé vesnici a zdejší obyvatelé rozvod považovali za jeho selhání. Sylva svou orientaci dlouho tajila, ale nakonec musela s pravdou ven. „Když  jsem tehdy přišel do  hospody,  tak  mě  chlapi  vyhazovali: Co tady děláš? Jdi do p*dele, ty máš doma lesbu. Ti ženská utekla,  jdi do hajzlu,“ reagoval Radovan, který si vysloveně nepřál, aby práh jeho domu překročil někdo se zálibou ve stejném pohlaví.

Podívejte se na drsnou ochutnávku z Výměny manželek na videu!

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.