PROSTŘENO: David prostíral půjčený stůl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: David prostíral půjčený stůl!

David
David (TV Prima)

Brněnské Prostřeno odstartoval nesmělý David, který žije ve skromné domácnosti se svou matkou. Kvůli natáčení si museli dokonce půjčit stůl.

David se do pořadu Prostřeno nepřihlásil s příliš velkými ambicemi a sám přiznal, že si v kuchyni nepočíná příliš obratně:  „Dezert jsem zkoušel jednou a moc se mi nepovedl.“ Pořád je na tom ale lépe, než jeho přítelkyně, která se k vaření vůbec nemá.

Na návštěvu k němu zavítal na první pohled nekonfliktní kolektiv, z něhož postupně začal vyčnívat přechytralý Libor a Oldřiška, která kvůli potížím s trávením nejí téměř nic.

Oblíbenou surovinou Davida je bazalka. Hostům ji dopřál v pastě do plněných vajec, ve šťouchaných bramborách, v kuřecím masu i v restovaných žampionech.

„Předkrm byl přesně to, na co jsem se netěšil. Taková cihla do žaludku,“ postěžoval si Libor. Zuzanu pro změnu překvapilo, že v bramboračce nenašla žádnou bramboru. Po šipkách přišla řada na dezert, ale ani s ním se David moc nevytáhnul. Piškoty napíchnuté na špejli a polité čokoládou hosty rozhodně neoslnily. Navíc byly tvrdé.

Jak odstartuje Prostřeno z Brna? Sledujte Primu po 18. hodině.

Davidovy recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
winterfreshka
23. 4. 2012 • 12:07

Na pořádnou oběť,do které se bude strefovat celý týden Prostě naše skvělá Prima

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.