Jana z PROSTŘENA: U Gizely to bylo mnohem horší, než jak to vypadá v televizi! Štáb z ní byl hotovej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jana z PROSTŘENA: U Gizely to bylo mnohem horší, než jak to vypadá v televizi! Štáb z ní byl hotovej!

Gizela s Janou
Gizela s Janou (TV Prima)

Gizela Jeřábková se díky pořadu Prostřeno stala ostře sledovanou celebritou. Její kolegyně z Královéhradeckého týdne Jan Bartáková Ahaonline.cz prozradila, co se dělo během natáčení. Spousta věcí se na obrazovku nedostala! 

Jak ovlivnila atmosféru během natáčení Gizela Jeřábková?
Ovlivnila ji. Ale alespoň jsme si měli celý týden o čem povídat! V úterý, kdy byla hostitelka, bylo dusno, i na štábu, který jinak byl samá srandička Bylo vidět, že tohle už zase dlouho neuvidí, a valili po sobě oči…co že to jako má být…a že je to vůbec možné.
Ale v druhé půlce jsme ji prostě brali s rezervou a bavili jsme se úplně normálně o všem a ona se i k nám přidala. Neodstrkovali jsme ji. Fungovali jsme společně, jen občas něco řekla, nad čím zůstával rozum stát, a nebo neříkala nic, jen nás poslouchala.

Byla její kritika vůči ostatním soutěžícím opodstatněná?
Některá kritika ano, ale někdy z ní lezly bláboly. Mě třeba dostala u nás doma, s tím pepřem. Říkala: „Musím si přepepřit to maso, abych necítila jeho chuť.“ No, co na to říct!? Ona neměla svůj názor, dost se chytala nás ostatních. Někdo něco pronesl a ona buď řekla to samý nebo řekla jen přesný opak.

Jak jste se cítila během návštěvy v bytě Gizely Jeřábkové?
U Gizely na návštěvě jsem se teda dobře necítila, už při příchodu a otevření dveří jsem si říkala - to nebude dobrý - a postupně po kouskách se nám odhalovala její tajná-temná zákoutí bytu, který prý patří její dceři s rodinou.

Co vás u ní nejvíce šokovalo?
Nejprve jsem si říkala, že už to snad horší nebude, ale bylo, když začala nosit na stůl. Jediný, co se jí povedlo a mělo normální chuť, byly bramborové špalíčky, jinak katastrofa. A to na obrazovce nebylo zdaleka vše. Třeba než donesla polévky na stůl, pocintala si vývarem celou kuchyň, slánka i pepřenka se Petře vysypaly do talíře, protože nebyly zašroubované. Ale úplně největší průšvih byla ta špína, skleničky, jako kdyby v nich nejdřív pěstovala kytky, a ty lžičky s čárou od kafe… Musím říct, že ve skutečnosti to bylo ještě horší, než jak to pro Gizelu vyznělo na obrazovce.

Prozradila vám, kolik osob s ní tento byt sdílí?
Myslím, že dcera s manželem a s dvěmi dětmi a ona.

Přišlo vám její chování podezřelé (údajně měla problémy s drogami)?
Že by byla zfetovaná, to vůbec ne, ale spíše totálně rozložená osoba, psychicky labilní. V to úterý absolutně nekomunikovala. Štáb ji během natáčení i pobízel, ať něco říká, reaguje, ale ona jen něco zamumlala a nebo taky jen řekla: „hmm“. I štáb z ní byl „hotovej“!

Myslíte si, že děti mají v jejím bytě vyhovující podmínky?
Prostor na hraní tam byl, postele tam děti měly taky, wc a teplá voda taky, tudíž základní podmínky děti mají. Ale chtělo by to udělat větší úklid, i když podlaha se tvářila, že byla čistá. A pokud se rodiče o děti starají a věnují se jim, je to to nejdůležitější a na množství hraček a kvalitě nábytku nezáleží.

Bylo na Gizele znát, že se do Prostřena přihlásila kvůli výhře?
Ano, bylo, a ze začátku si myslela, že určitě vyhraje. Ona byla totálně bez peněz, měla tedy jen necelých 100 Kč na cestu zpět z Hostinného, ale nic jí nejelo, až ráno v 6hod. Vezla jsem ji domů. Chtěla v těch dvaceti stupňových mrazech někde přespat a neměla kde.

Jaké máte pocity z Prostřena, když pořad sledujete s odstupem času v televizi?
Pocity mám úplně v pohodě, jen je prostě velká škoda, že za každý den štáb natočí odhaduji cca 10 hodin materiálu a musí se to sestříhat do 38 minut. Strašně moc se do toho pořadu nevejde, spoustu toho, co řekneme, co se děje, ať kladného nebo záporného…prostě skoro vše skončí v koši a na obrazovce zbude jen pár vět od každého. Ale chápu to, jinak to asi nejde.



Šla byste po této zkušenosti do Prostřena znovu?
Ano, jen né v těch mrazech, ty jsme teda vychytali, ale raději bych natáčela na jaře nebo v létě, a udělala bych si reparát na dezert! Měla jsem ten první nepodařenej prostě vyhodit a připravit ho znova na minutku i za tu cenu, že by hosté chvíli čekali.

Opravdu si Gizela zasloužila jen jeden bod?
Opravdu si zasloužila jen 1 bod! Když Honza ode mě dostal 5 bodů (i od dalších dvou soutěžících), urazila bych ho, kdybych měla dát Gizele třeba 4 nebo 3 body. A 2 body, ty by ji stejně nezachránily. Opravdu to bylo ve skutečnosti horší, než to vypadalo na obrazovce.

Jste v kontaktu s někým ze soutěžících i po natáčení?
Ano jsem v kontaktu s Honzou a Petrou.

Přijala byste teď pozvání Gizely na večeři, pokud by chtěla své selhání napravit?
Ne!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Přečtěte si
jitkazitka
21. 4. 2012 • 10:11

Že neumí vařit, bylo vidět už podle toho, jak zacházela s kuchyňským náčiním. Příšerně třeba matlala ten dort do formy. Ale špína na příborech nebo ve skleničkách je ostuda její dcery, protože vařila u ní v kuchyni. Pravděpodobně jablko nepadlo daleko od stromu.

anamora
20. 4. 2012 • 23:57

Víte co, Gizela měla ze všech nejhorší zázemí, asi i nejhorší jídlo, no dobrá, ale nakonec se mi jevila navzdory mléku a šlehačce nějak z nich nejnormálnější. Mě se stát takovej trapas jako jí s tou její večeří, nebyla bych psychicky schopná vůbec pokračovat, prto nějak omlouvám ty její následné exscesy, ale o proti všem ostatním - labilně vyrovnaným a jasnozřivým, mi prostě nakonec Gizela přišla minimálně nejčestnější. Petra - normální ženská, Jana - zákeřná, ale upřímná, ten chlap - divnotvor asexuální, falešný a jak řekl není sympatický, ta poslední paní? A no tak normální tuctovka a snad ani ne zlá, ale dohromady byli fakt brutální. TEČKA

winterfreshka
20. 4. 2012 • 21:50

Ještě to ta blb.ka vyhrála od pásu .S jejím muflonem krvavým,připáleným moučníkem a hrabání se v Gizelině talíři

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.