Skandální PROSTŘENO: Znechucení hosté se šli kvůli špíně raději najíst do restaurace! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Skandální PROSTŘENO: Znechucení hosté se šli kvůli špíně raději najíst do restaurace! +VIDEO

Gizela hosty znechutila
Gizela hosty znechutila (TV Prima)

Paní Gizela z Královéhradecka diváky ujistí o tom, že v roli hostitele je stále kam klesat. Návštěva u ní je pro hosty spíše noční můrou, než gurmánským zážitkem.

U Honzy se Gizela projevila jako ostrá kritička a nic jí nebylo po chuti. Dalo se tak očekávat, že sama si v kuchyni počíná podstatně lépe. „Když jde někomu dobře kritika, mělo by mu jít dobře i vaření,“ domnívala se chybně Zlata. To Jana už měla o Gizele jasný obrázek: „Myslím si, že nebude mít úplně naklizeno, dělá na mě takový dojem.“

Tento dojem byl správný. Gizela hosty šokovala už zapatlaným prostíráním a špinavým nádobím. „Vespod ve skleničkách byl takový pach, taková vůně hnusná. Rozmyslím se, jestli vůbec ochutnám její pokrmy,“ řekla štítivě Petra.

Uzena polévka odstartovala nevydařený večer plný špíny a blafů z Gizeliny kuchyně. „Máš tam kosti. Mohla sis s tím dát více práce,“ pustila se do hostitelky Jana a zklamaný Honza dodal: „Mám rád uzenou polévku, ale ne uzený hozený do vody.“ Gizela si totiž moc nepotrpí na koření.



Úletem byla staročeská kachna na pomerančích s připáleným zelím. „Viděla jsem v tom tu černou cibuli, ani jsem to neochutnala,“ odsoudila hlavní chod Petra. Gizela hostům navíc celý večer nenabídla nic k pití, dokud si o něj neřekli sami. Když ale viděli její špinavé sklenice, svého přání litovali.

Bez chyby nebyl ani dezert, který Gizela připravila ze šlehačky ve spreji a marně doufala, že ztuhne. „Byla to prostě tragédie na talíři,“ řekl o zpackaném dezertu Honza. Zlata raději ani neochutnala, protože dostala lžičku od kávy, kterou si Gizela nejspíš dopřála už před několika dny.

Hosté si nakonec museli spravit náladu jídlem v restauraci, které si dopřáli na vlastní účet. Kolik bodů od nich dostane Gizela, která má k nenávisti k Čechům další důvod? „Češi jsou falešní, upovídaní a moc jim to nemyslí,“ řekla hostitelka s maďarsko-francouzskými kořeny. Skandální Prostřeno uvidíte v úterý večer na Primě!

Gizeliny recepty najde po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!


Video se připravuje ...



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
alenkaa
21. 4. 2012 • 10:12

Jana a Jan = nechutnost

mixey
20. 4. 2012 • 15:14

Souhlasím jen napůl. Myslím si, že prostředí hodně ovlivňuje to, jak nám bude u určitého hostitele chutnat. Také nesouhlasím, aby v tom pořadu prolézali skříně, lehali na postele, nebo zkoušeli cizí oblečení. Ale jestli je všude okolo špína - i na příborech či nádobí, chtěla bych vidět, jak byste si pochutnala!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.