PROSTŘENO: U Ireny to vypadá jako v bordelu! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

PROSTŘENO: U Ireny to vypadá jako v bordelu! +VIDEO

Irena ve svém království....
Irena ve svém království.... (Reprofoto TV Prima)

Olomoucké Prostřeno bude mít dramatickou dohru. Rozhádaný kolektiv se sejde u rýpalky Ireny, která se na hosty připravuje četbou knihy Velké spiknutí.

Irena žije se svým druhem a dcerou v kulisách připomínajících erotický klub. Sytě barevné stěny zdobí vedle umělých květin i fotografie polonahých slečen, které by obstály i v porno časopisu. Hostitelka tento styl ovšem považuje za domácí pohodu: „Mám ráda pestrý věci, ráda to mám přeplácaný, mně se to tak líbí.“

Šok čekal na Soňu s Šárkou, když šmejdily v Irenině ložnici. Fialový pokojíček má vyzdobený v duchu hodinového hotelu a nechybí ani dekorace v erotickém duchu. „Já jsem ti říkala, že to je bordel,“ řekla Šárka vyjevené slušňačce Soně.



Irena chtěla ve svém menu zúročit zkušenosti z praxe, ale totálně selhala. Jako bývalá servírka by mohla vědět, jak se mají prostírat příbory. Pro radu ale musela zavolat známé, která vystudovala hotelovou školu, a rozčilovala se: „Ježišmarja, no tak to budem zdržovat a bude to úplně k hovnu!“

Topinka s masovou chutí byla studená a nechtěně tak vynikla její mastnota. Hovězí vývar Irena nepřipravuje z odřezků, ale jen z pořádného masa, k němuž pro jistotu přidala dva bujóny.

Hlavní chod Irena zavalila »velkou oblohou«, která hosty nemile překvapila. „Ale to se tak dělá! Já mám ráda zeleninu a obloha má být pořádná!“ hájila se Irena. To možná ano, ale hosté k ní přece nepřišli na zeleninu… Ani na »brokovici« a »cerel«, které si specialistka na zeleninu pojmenovala po svém.

Fiasko Irenu neminulo ani i při zábavě. Její hra na chytání duchů totiž selhala a hosté se museli předčasně vrátit ke stolu. Při dezertu, na němž chyběla zdrclá šlehačka, doško k dalšímu vyřizování účtů mezi povýšenou Šárkou a »zástupkyní obyčejného lidu« Ivanou. „Nechybělo moc, abych Ivaně jednu vrazila,“ řekla po natáčení Šárka.

Jak tohle »velké spiknutí« dopadne? Sledujte Prostřeno na Primě!

Ireniny recepty najde po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

 

Video se připravuje ...



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
vlkodlakpavel50
15. 4. 2012 • 03:11

...svatá pravda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.