PROSTŘENO plné závisti: Šárka žije v luxusu, hosté jí to spočítají! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

PROSTŘENO plné závisti: Šárka žije v luxusu, hosté jí to spočítají! +VIDEO

Šárka vaří z kvalitních surovin...
Šárka vaří z kvalitních surovin... (TV Prima)

Šárka hosty pozvala do svého luxusního domu na menu připravené z těch nejvytříbenějších surovin. A to je dostatečný důvod k nenávisti...

Olomoucký kolektiv patří k nejkonfliktnějším, jaké se kdy v Prostřenu setkaly. Z těchto soutěžících přátelé určitě nebudou. Hraje se přece o 40 tisíc a Šárka je tím posledním, kdo by peníze potřeboval. 

„Jsem si vědoma toho, že když máme nadstandardní dům, že to bodování ovlivní,“ obávala se oprávněně Šárka. To ale ještě netušila, že skončí s brekem v kuchyni.

Ivana hned v úvodu dala najevo, že se u Šárky necítí dobře: „Na tom baráku se mi nelíbí velký místnosti. Pro mě je útulný bydlení malá místnost.“

Boj u stolu nadešel ve chvíli, kdy se Šárka začala vychloubat tím, že vaří z drahých a kvalitních surovin. „To je velice kvalitní sýr, musí tam být drahý sýr, kdybyste to posypali eidamem, tak to zkazíte,“ řekla o své francouzské cibulačce, a hosty přešla chuť.

A v podobném duchu se nesl i Šárčin komentář při obyčejném kuřeti na paprice: „Vaří se to s kvalitním vývarem. A potom se to zalije smetanou, kvalitní smetanou.“ To už Ivana nevydržela a pustila se do Šárky kvůli tomu, že v menu zapomněla uvést přílohu.

Tváří v tvář se Šárce postavil Radek a nahlas promluvil o nenávisti, která u stolu vznikla. Všem totiž vadí, jak se Šárka povyšuje. „Já prostě vařím z kvalitnějších surovin, kolikrát musíte použít více nekvalitní suroviny a jeden plátek kvalitního sýru se cenově vyrovná deseti deka nekvalitního,“ hájila se, ale to už bylo pozdě.

Jako ovlivní bodování u Šárky závist? Sledujte Prostřeno na Primě!

Šárčiny recepty najde po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

 

Video se připravuje ...



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
vlkodlakpavel50
12. 4. 2012 • 07:16

Mentalitu lidí z olomouckého okresu znám, zejména z Rapotína a Olomouce.Pracuji ve stravovacích službách dvacet let a můžu říct, že tato skupina přesně odráží chování lidí.Včera jsem byl tak naštván chováním těch kreatur, že konat se to u mě doma, tak letí z mého domu jak blesk.Jinak jako specialitu těm kreaturám bych dal psí konzervu a granule, na nic jiného ty svoje huby závistivé nemají.Pavel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.