PROSTŘENO u Radka: Nenávist kvůli omluvě! Teď vypadáme jako blbci! + VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

PROSTŘENO u Radka: Nenávist kvůli omluvě! Teď vypadáme jako blbci! + VIDEO

Na Olomoucku to vře!
Na Olomoucku to vře! (reprofoto TV Prima)

Po středeční hádce došlo v olomouckém Prostřenu na omluvu, což rozdělilo už tak nepřátelský kolektiv. Každý má na Šárku svůj názor a kompromis nepřipadá v úvahu.

„Včerejšek skončil fiaskem a nemám z toho vůbec dobrý pocit,“ přiznala Šárka, která proti sobě soutěžící poštvala řečmi o kvalitních a drahých surovinách. Je si vědoma toho, že výhru určitě nedostane, a už se nemůže dočkat, až bude zkušenost s Prostřenem za ní.

Negativní atmosféru nejhůře nesla Soňa, která se po bezesné noci odhodlala omluvit, přestože zrovna ona rozhodně olej do ohně nepřilévala. „Nemuseli jsme to podat tak tvrdě, a proto já sama za sebe se ti omlouvám,“ řekla Soně, která překvapeně reagovala slovy: „Tak to smekám.“



K omluvě se přidal i Radek, což naštvalo Irenu. „Já si myslím, že je to blbost, takhle se omlouvat. Když něco řeknu jeden den, tak to nebudu obracet, protože ostatní pak vypadají jak blbci,“ rozčilovala se. Jako blbec vypadala i Ivana. Ta se sice na oko omluvila, ale vzápětí vše popřela.

Přesto se po včerejšku uklidnila a roli rýpalky zaujala Irena. Nemohla totiž přenést přes srdce, že Ivana dostala porci kapra bez cibule, což podle ní nebylo fér. Vtipné na tomto sporu ale je, že Ivana by si nejspíš cibuli ráda dala… Nespokojená byla Irena i se zábavou, která podle ní byla pro děti.

Na dezert jen tak nezapomene Šárka. Našla v něm kočičí chlupy a navíc si postěžovala, že těsto nenaplnilo její očekávání.

Jak může mít čtyřiadvacetiletý Radek třináctiletého syna? Sledujte Prostřeno na Primě!

Radkovy recepty najde po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

 

Video se připravuje ...



Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
ivkanatka
13. 4. 2012 • 16:48

Ty fakt musíš být všude - už se bojím otevřít i hovězí konzervu, aby mi z ní nevypadla kráva ( Evinka1111 )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.